Copy
No ho veus bé? consulta la versió online


Butlletí 5.10.15

Fundació l'Alternativa

Aquesta setmana us informem de les nostres activitats així com ens fem ressò d'altres documents i esdeveniments

 Activitats de la Fundació:

- Cursa-Caminada Lluís Companys. Homenatge a l'Olimpíada Popular


Un cop més hem tornat a córrrer... i a caminar!
Aquest dissabte 3 d'octubre ha tingut lloc la 8a edició de la nostra Cursa-Caminada, que ha celebrat una edició ben especial: hem fet una dedicatòria especial al centenari de Neus Català i un recordatori al 75è aniversari de l'afusellament del President Companys. A més, la seu de l'esdeveniment ha estat l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Tot i que no ens plantegem aquesta activitat amb una prioritat competititva, en aquesta ocasió Mireia Guarner i Roger Roca han guanyat les respectives modalitats.

Des de la Fundació L'Alternativa us agraïm la participació en aquest esdeveniment, especialment a les persones voluntàries que, un cop més han fet possible la Cursa Lluís Companys!
 


Documents

- Entrevista a Alberto Garzón a Catalunya Ràdio, per Mònica Terribas
 


Informacions diverses 

Commemoració de l'Any Neus Català

El Memorial Democràtic organitza “La vida és preciosa”. Homenatge a Neus Català i a les dones deportades als camps nazis, en el marc de la commoració del seu centenari.
La Fundació hi serà present, en tant que membre de la comissió de Any Neus Català i us animem a participar-hi. Cal confirmar assistència.
Tindrà lloc demà 6 d'octubre a les 19.00h al Liceu. Cal confirmació prèvia


Homenatge persones afusellades pel franquisme

L'Associació Pro-Memòria als Immolats per la Llibertat de Catalunya ens convida a l'homenatge que organitzen a les persones executades per ordre de ribunals militars. Tindrà lloc al Fossar de la Pedrera , el 12 d'octubre a les 12.00h
 

Homenatge Ferrer i Guàrdia

El proper 13 d'octubre la Fundació Ferrer i Guàrdia organitza un homenatge a Francesc Ferrer i Guàrdia
Lloc: Monument a Ferrer i Guàrdia  – Avinguda de l’Estadi, 31-33, Barcelona
Hora: d'11.25 a 13.00h


Activitats en xarxa: 

19 d'octubre: propera concentració per retre homenatge a les dones assassinades a causa de la violència de gènere en tot l’estat. Us recordem que es repeteixen cada 3er dilluns de cada mes. Organitza la Plataforma Contra les Violències de Gènere (la nostra fundació n’és membre). 


 

Cultura i Formació

Ja us podeu inscriure al postgrau de la Fundació Revolució Democràtica UB 2015-2016: Anàlisi econòmica i filosòfico-política del capitalisme contemporani


 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Web
Web
Donar-se de baixa del butlletí

Email Marketing Powered by Mailchimp