Copy
No ho veus bé? consulta la versió online

Butlletí 26.10.15

Fundació l'Alternativa

 

VI Escuela de Formación de la Fundación por la Europa de los Ciudadanos


Aquest cap de setmana set persones en nom de la Fundació l'Alternativa i EUiA hem participat en la VI Escuela de Formación de la Fundación por la Europa de los Ciudadanos (FEC) a Madrid. 
Han estat uns dies densos de continguts però satisfactoris pel bon nivell d'organització i de coneixements de les persones ponents. Això ha significat que tornem amb alguns temes més aprofundits i en d'altres amb més interrogants per plantejar-nos, que és una bona manera de trobar respostes.
Com a ponents hi han intervingut persones amb perfil més polític i d'altres del camp de la Universitat amb varietat i pluralitat de plantejaments. 
Dissabte al matí hi va haver la taula rodona El contexto europeo: estrategias y retos de la izquierda europea en la què hi van participar Walter Baier, President de Transform, Maite Mola, Vicepresidenta del PIE, Natasha Theodorakopoulo, de la direcció de Syriza i de l'Executiva del PIE, i Marga Ferré, Secretària de Programas i coordinadora d'Àrees d'Izquierda Unida i va conduir el debat Alberto Garzón.
Vam poder debatre, entre altres temes, sobre el TTIP, sobre Europa i el deute, model productiu i energètic, procés constituient, polítiques de rescat ciutadà, polítiques i serveis públics, el concepte d'unitat popular, treball garantit, renda bàsica i paper del servei públic...
Si teniu interès, trobareu un petit resum de tots els tallers a la pàgina de facebook de la FEC 
 

 


  

 
 

 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Web
Web
Donar-se de baixa del butlletí

Email Marketing Powered by Mailchimp