Copy
Si no ho veus bé, clica aquí
                  2 de juliol de 2018

Estem a les portes de dos esdeveniments als que la Fundació l'Alternativa dediquem tems i esforç.

Per una banda la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC), que enguany celebrarem del dimecres 4 a divendres 6. Un espai i un temps per debatre, conèixer, compartir... diversos posicionaments des del món de les esquerres de Catalunya; espai que sabem plural i fins i tot, a vegades, enfrontat. La realització de l'UPEC any, rera any, posa en evidència que malgrat les diferències podem treballar conjuntament. Aquest any el tema central és sobre El Futur del treball.

Si encara no us hi heu apuntat, encara hi sou a tems.

I el segon esdeveniment és la Cursa i Caminada Lluís Companys, que enguany se celebrarà el divendres 29 de setembre. En aquesta edició retrem reconeixement a les dones i homes de les Brigades Internacionals perquè recordarem que fa 80 anys es van acomiadar a la ciutat de Barcelona. Hi podeu participar corrent, caminant o com a persona voluntària. En qualsevol dels casos, us esperem a vosaltres i a les vostres amistats.

Seminari Republicà
 
El passat 14 de juny de 2018, la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya va encetar el seu projecte titulat “seminaris republicans”, on els participants a aquestes trobades són convidats a endinsar-se als valors republicans, tot realitzant una reflexió al voltant de l’evolució d’aquests conceptes i quin és el seu significat actual. El primer d’aquests seminaris republicans va girar al voltant del sovint oblidat valor de la fraternitat.

Us en deixem el video i la ressenya que n'han fet el Marc Verneda i la Cristina Bedmar.


La UPEC

La XIV edició de la UPEC ja està en marxa! Estem preparant un seguit de propostes de debat, presidides per un lema “El futur del treball. Utopia o distopia?”. Parlarem amplament sobre els temes relacionats amb els drets del treball i les polítiques públiques, la precarització, el paper dels sindicats o les pensions són alguns dels temes que estan sobre la taula. També l’amenaça a les llibertats o sobre els murs que avui han de saltar els joves, etc. En la mesura que anem tancant propostes del Programa de la UPEC 2018, us les anirem compartint al web, el Butlletí i les xarxes socials.

Més informació aquí.
Share
Tweet
Forward
La cursa
Cursa i caminada Lluís Companys
Ja us podeu inscriure a la cursa i caminada d'aquest any!
 
Una festa
La Realitat
Aquest dissabte Comunistes de Catalunya ens conviden a la seva festa.
No hi falteu!
Un manifest
Contra el racisme
El Consell Municipal del Poble Gitano de Barcelona ha publicat un manifest de rebuig a les paraules del ministre de l'interior italià.
Un llibre
Un mon feliç
Aquesta setmana us recomanem aquest clàssic de la ciència ficció.
Una pel.lícula
No soy un hombre facil
Us recomanem aquesta comèdia que reflexiona sobre el masclisme més quotidià. 
 
  Creative Commons cc 2017 Fundació l'Alternativa
 Si reps aquesta informació és perquè en algun moment ens has facilitat el teu correu electrònic per rebre informació sobre les mobilitzacions i la situació política.

La nostra adreça de correu és: info@fundacioalternativa.cat
La nostra web: www.fundacioalternativa.cat 
I estem a: Dr. Aiguader, 10-12 08003 Barcelona

Si vols canviar la forma en la reps aquest Butlletí pot fer a
actualitzar preferencias o donar-se de baixa


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fundació L'Alternativa · Carrer del Doctor Aiguader, 10 · Barcelona, CT 08003 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp