Copy
No ho veus bé? consulta la versió online

Butlletí setmana del 30 de maig

* Aquesta setmana us recomanem l'entrevista a Gerardo Pisarello publicada a El Crític en què entre d'altres temes fa balanç al primer any de govern a Barcelona de Barcelona en Comú; especialment interessant la reflexió sobre qui detenta el poder en un àmbit de gran ciutat.

* L'anàlisi sobre el "retorn voluntari", la decisió (o no) de migrar es troba analitzat en l'article de  Jara Esbert-Pérez que és  professional de les migracions e Investigadora de retorn voluntari. 


* De divendres 3 a diumenge 5 de juny se celebraran les Jornades Radicalment-Feministes al Campus Ciutadella - Universitat Pompeu Fabra, Barcelona, organitzades per dones, lesbianes, trans i col.lectius feministes.. Bon moment per retrobar-se, debatre, analitzar, treure conclusions i fixar prioritats des de les perspectives dels diferents feminismes. 
Les Jornades feministes ja tenen un llarg recorregut en la història feminista. Les Primeres, el 1976, es van realitzar les "Jornades Catalanes de la Dona" al Paranimf de la Universitat de Barcelona. Al 1996  es van realitzar les Jonades "20 anys de Feminisme a Catalunya". I al 2006 "Les dones sabem fer i fem saber". Ana González, regidora d'Hospitalet, representarà a les dones de la Fundació l'Alternativa i les dones d'EUiA en la taula debat "Feminismes i política: experiències, contradiccions i reptes" que es realitzarà dissabte de 13.30 a 15.15 conjuntament amb Dones amb Compromís, Alerta Feminista i dones de CCOO.
Ens hi trobarem un programa molt ric i variat, com ric i variat és el moviment feminista. 

                   


* Un acte que pot resultar interessant és "Pensem Barcelona en Comú" que tindrà lloc a Les Cotxeres de Sants dijous 2 de maig a les 19h. 

                            
 
 
 


 
 
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Web
Web
Donar-se de baixa del butlletí

Email Marketing Powered by Mailchimp