Copy
No ho veus bé? consulta la versió online

Butlletí setmana del 20 de juny

 
* Avui dia 20 és el Dia Mundial de les Persones Refugiades. I ahir en moltes ciutats es van celebrar diverses manifestacions. Us oferim algunes imatges de la de Barcelona. I no cal inventar gaires arguments perquè en la Declaració Universal dels Drets Humans va quedar ben recollit. Així, en l'article  13 "Tota persona té dret a circular i a escollir el seu lloc de residència a l'interior d'un estat". I en  
l'Article 25. "Tota persona té dret a un nivell de vida que asseguri la seva salut, el seu benestar i els de la seva família, especialment quant a alimentació, a vestit, a habitatge, a atenció mèdica i als necessaris serveis socials; tota persona té dret a la seguretat en cas de desocupació, malaltia, invalidesa, viduïtat, vellesa o en d'altres casos de pèrdua dels mitjans de subsistència a causa de circumstàncies independents de la seva voluntat". 2. "La maternitat i la infantesa tenen dret a una ajuda i a una assistència especials. Tot infant nascut en el matrimoni o fora d'ell, frueix d'igual protecció social". I en el 28 "Tota persona té dret a que regni en el medi social i internacional un ordre que permeti d'assolir amb plena eficàcia els drets i les llibertats enunciats en aquesta declaració". 
 

* Aquesta és la darrera setmana de la campanya electoral. Sembla que per votar fem servir el raciocini, i així seria fàcil fer fora el Pp, el Partit amb més casos de corrupció d'Europa. Però molta gent es deixa portar per la por, pel desgast, per rampells...Cal fer els darrers esforços sobretot per convèncer la gent indecisa: en la conversa en la cua de la botiga, en el vestidor del gimnàs, la sobretaula de feina..
Aquest serà l'acte final de campanya. I com que sabem que les emocions ajuden en aquests darrers dies, cal que sigui rodó.


* També us volem recomanar la conferència que va fer Xavier Domènech  el passat 14 de juny "Guanyem el canvi. per un catalanisme de majories"

* I recordar-vos que el 29 i 30 de juny i l'1 de juliol, se celebrarà a la sala Brigades Internacionals de la UGT de Catalunya, la dotzena edició de la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya, la UPEC.
Per tenir més informació o per realitzar la inscripció de l'1 al 28 de juny a http://www.upec.cat

                   
* I cara el curs vinent, us recomanem aquest post grau: "Economía y filosofía política del capitalismo contemporáneo"                            
 
 
 


 
 
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Web
Web
Donar-se de baixa del butlletí

Email Marketing Powered by Mailchimp