Copy
No ho veus bé? consulta la versió online

Butlletí setmana del 19 de setembre

* Us proposem dos articles que ens permetran reflexionar sobre les causes i conseqüències del terratrèmol que es va produir el passat agost a Itàlia.
El primer és de Renzo Piano, arquitecte italià, publicat a Sin Permiso.

El segon és de Llorenç Planagumà, geòleg i comunicador, col.laborador de la Fundació l'Alternativa, publicat a Alba Sud: "El recent terratrèmol a Itàlia posa novament d’actualitat la necessitat d’un debat polític seriós sobre com gestionar els riscos geològics".  

* En l'article que us proposem,d'Adoración Guaman i Pablo Sánchez, podeu llegir com a resum: "Els propers 22 i 23 de setembre, a Bratislava es realitzarà una reunió informal del consell de Ministres de Comerç dels estats membres de la UE. L'ordre del dia està centrat en tres temes, TTIP, CETA i els instruments de defensa comercial, però el que més pols està aixecant és el debat sobre el futur del CETA, l'acord de la UE ha negociat amb Canadà". 
                                                

* Aquest és el 2on any que camina el Màster de Gènere i Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, el primer itinerari formatiu d'una universitat de l'Estat espanyol que aposta per donar una formació integral que ajudi a incorporar la perspectiva feminista a la informació i la comunicació.  La matrícula acaba el 25 de setembre.

* I recordeu que el proper dia 1 d'octubre realitzarem la IX edició de la Cursa i caminada Lluís Companys, aquest any, una mica especial perquè l'esdeveniment s'inscriu en els actes de commemoració del 80è aniversari de l'Olimpíada Popular. Encara hi sou a temps d' inscriure-us. I podeu aprofitar per visitar l'exposició que es troba al mateix estadi Olímpic.
             

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Web
Web
Donar-se de baixa del butlletí

Email Marketing Powered by Mailchimp