Copy
Si no ho veus bé, clica aquí
                   13 de febrer de 2017

Butlletí monogràfic de suport als refugiats i a les persones migrades
VOLEM ACOLLIR

Després del gran concert per a les persones refugiades del passat dissabte al Palau Sant Jordi impulsat per la campanya Casa Nostra, Casa Vostra continuem insistint: Volem Acollir refugiats i refugiades i totes aquelles persones obligades a fugir forçosament de casa seva. Volem acollir els que han d'arribar i els que ja són aquí. Per aquest motiu, dediquem el Butlletí d'aquesta setmana a la reflexió sobre la situació d'aquest col·lectiu. La proposta d'aquesta setmana és la següent: un article de l'Alba Blanco, Responsable de l'Àrea Internacional d'EUIA i un article de l'Adelina Escandell, presidenta de la Fundació l'Alternativa. Publiquem també una  il·lustració  inèdita de l'Agnès Catalán-Bravo, el manifest de Casa nostra, casa vostra, el seu últim vídeo de campanya, el discurs de Stop Mare Mortum, la convocatòria a la manifestació del 18 de febrer, un acte, una pel·lícula i una imatge de solidaritat al camp nou.
Bona lectura i bona setmana!

Europa i les persones Refugiades 

Resultat d'imatges de drets humans

L'augment de les desigualtats unit a la desestabilització política ha portat a que milions de persones al món es trobin en processos de migració per intentar cercar una sortida individual a un realitat imposada per tercers als seus països. Aquestes situacions responen en gran mesura a les prioritats i interessos de la política exterior de les potències occidentals, en les que la UE és un dels actors principals.

L'Alba Blanco, responsable de l'Àrea Internacional d'Euia, comparteix amb nosaltres una reflexió sobre les responsabilitats europees amb el tema dels refugiats.

No volem que la injustícia es converteixi en normalitat 

  photo_2017-02-09_18-01-04

Petita gran reflexió de l'Adelina Escandell, presidenta de la Fundació l'Alternativa, sobre els drets humans, el nostre paper a jugar en la situació mundial actual i les dificultats per abordar el tema dels refugiats i refugiades sense caure en estereotips. Les citacions i les referències extretes de la Declaració Universal dels Drets Humans escollides ens recorden el que és tenir principis i ens inciten a no deixar que les injustícies actuals es converteixin en normalitat. Hem d'obrir els ulls! Lectura obligatòria...
 

Il·lustracions per la solidaritat

 

Manifest Casa Nostra Casa Vostra       CasaNostraCasaVostra

Donar suport al que creiem just i treballar per la igualtat de les persones és una feina que no hem de deixar mai de fer. Treballem per la protecció dels drets humans i no girem l'esquena al que sí que podem fer. Encara esteu a temps de signar el manifest de Casa nostra, casa vostra.
Llegiu el manifest i signeu-lo.

Nou video de la campanya: 
CASA NOSTRA, CASA VOSTRA
Share
Tweet
Forward
GRAN MANIFESTACIÓ 
Dissabte, 18 de febrer del 2017 Plaça Urquinaona - 16h - Barcelona
En el marc de la campanya 'Casa nostra, casa vostra', tindrà lloc una gran manifestació en favor de l'acollida de persones refugiades i migrants. Hem de ser-hi tots! Hem de ser-hi ara!
Aquí teniu tota la informació
Compra la teva banderola i posa-la a la teva finestra
Solidaritat 
Pots comprar-la: aquí
ESPORT I SOLIDARITAT AMB LES PERSONES REFUGIADES 
#Volem accolir
al Camp Nou, durant el partit Barça-Athletic de Madrid, el dimarts 7 de febrer 2017 i impulsat per la campanya Casa nostra, casa vostra, visualització màxima: Volem acollir els que han d’arribar i els que ja són aquí.
Un acte 
Presentació d'un llibre
LA JOVENTUT TREBALLADORA NO VA AL PARADÍS
Dissabte 18 de febrer a les 12h al Casal Popular la Prosperitat
No us perdeu el vídeo del discurs íntegre d’Stop Mare Mortum al concert #VolemAcollir al Palau Sant Jordi (Barcelona) de Casa nostra, casa vostra
Una pel·licula
SAMBA
Fa deu anys que Samba va arribar a França des del Senegal, i des de llavors ha tingut diverses ocupacions humils. Alice és una executiva que està passant una mala ratxa i pateix d'esgotament. Tots dos lluiten per sortir del seu particular laberint. El Samba està disposat a fer el que sigui necessari per aconseguir els papers i l'Alice intenta recuperar la seva vida... Al final, el destí fa que els seus camins es creuin.
  Creative Commons cc 2017 Fundació l'Alternativa
 Si reps aquesta informació és perquè en algun moment ens has facilitat el teu correu electrònic per rebre informació sobre les mobilitzacions i la situació política.

La nostra adreça de correu és: info@fundacioalternativa.cat
La nostra web: www.fundacioalternativa.cat 
I estem a: Dr. Aiguader, 10-12 08003 Barcelona

Si vols canviar la forma en la reps aquest Butlletí pot fer a
actualitzar preferencias o donar-se de baixa


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fundació L'Alternativa · Carrer del Doctor Aiguader, 10 · Barcelona, CT 08003 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp