Copy
No ho veus bé? consulta la versió online

Butlletí setmana del 13 de juny

* El dia 12 de juny, Montserrat Roig hauria complert 70 anys. Des de la Fundació li vàrem dedicar el butlletí del 8 de març. Avui us aconsellem que escolteu aquesta entrevista que va fer a Amat Piniella. O que rellegiu la conversa entre Montserrat Roig i la Ma Aurèlia Campany.

* Ja sabem que en teniu coneixement, però ho hem de recordar; estem en plena campanya electoral; pot semblar que en sigui una més, però tenim a poca distància fer fora el PP. I això no és una broma!! Només cal veure el nerviosisme de· la resta de partits. Cada una o un de nosaltres ha de convertir-se en un activista; hi ha moltes maneres de ser-ho, en funció de la disponibilitat, interessos...
Si voleu tenir coneixement d'actes de campanya, programes...

* Un cop més una dona ha estat assassinada, pel sol fer de ser dona. Si qualsevol feminicidi ens colpeja, quan es produeix en una ciutat molt propera, com és Badalona,  encara més. I sentim més cert allò de: "Si ens toquen a una ens toquen a totes". Reclamem, una vegada més els recursos necessaris per poder acompanyar les dones que ho necessitin, però també per prevenció, per formació de professionals (del món educatiu,  dels mitjans de comunicació, del món judicial...). Un dels motius més pels que hem de fer fora al PP del Govern. Aquest tema no pot quedar reduït a manifestar la nostra ràbia, volem que sigui una  prioritat d'estat pel nou govern (també a Catalunya).
 
* Reproduïm el manifest #AlertaCIE 
"ALERTA
! Tal i com vàrem avisar volen reobrir el CIE de la Zona Franca de Barcelona. La data prevista és el dijous 16 de juny però no ho permetrem!
Per això us convoquem a totes el DIMARTS 14 de JUNY a les 19h a Pl. Urquinaona. 
De nou necessitem sumar esforços per denunciar el rebuig de la ciutadania davant la reabertura del Centre d’Internament d'Estrangeres. Com hem demostrat moltes vegades; com vam decidir en el Judici Popular al CIE celebrat el 30 de gener;  com hem expressat a través del posicionament d'institucions com el Parlament de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona: NO VOLEM CAP CIE, ni a Barcelona ni enlloc.
Cal que la manifestació de dimarts sigui multitudinària, ha de ser un pols que guanyi la ciudadania contra la injustícia i el racisme de l’Estat espanyol, per això us demanem:
  • que participeu de a la manifestació de dimarts 
  • que engresqueu a la vostra gent amiga a assistir-hi 
  • que ens ajudeu en la difusió per xarxes:  #AlertaCIE
Els Centres d’Internament per a persones Estrangeres són una peça més de la política migratòria europea, violenta, racista i colonial. Que atempta contra els drets humans i la dignitat a l’Estat espanyol i a la Unió Europea. No podem permetre la reobertura del CIE de Barcelona i seguirem lluitant per tancar tots els CIE de manera definitiva. Cap reforma ni millora, legitima la vulneració de drets humans.
De nou la ciutadania de Catalunya hem de tornar a sortir el carrer per exigir la NO REOBERTURA i el TANCAMENT DEFINITIU del CIE de Barcelona.
Dimarts 14 de juny a les 19h a la Plaça Urquinaona 
#AlertaCIE 
* Recordar-vos la conferència sobre Colòmbia de dimecres 15 a l'Ateneu Roig.


* I el 19 manifestació pel dret de les persones refugiades. Per anar-la preparant, es farà una concentració dimecres 15 juny a les 18,30 davant la Subdelegació del Govern.* I recordar-vos que el 29 i 30 de juny i l'1 de juliol, se celebrarà a la sala Brigades Internacionals de la UGT de Catalunya, la dotzena edició de la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya, la UPEC.
Per tenir més informació o per realitzar la inscripció de l'1 al 28 de juny a http://www.upec.cat

                                               
 
 
 


 
 
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Web
Web
Donar-se de baixa del butlletí

Email Marketing Powered by Mailchimp