Copy
No ho veus bé? consulta la versió online

Butlletí 09.02.15

Fundació l'Alternativa

Una setmana més, us fem arribar un recull d‘informacions i articles que que ens ha semblat interessant compartir amb vosaltres.

Articles

Grècia:
- Entrevista a la ràdio austríaca Yanis Varoufakis, al Ministre d’Economia en tant que ‘més que provable negociador del govern de Syriza amb la Troika’.
- Article del periodista Antonio Álvarez-SolísGrecia y el nacionalismo”.  
 
Economia i Crisi:
- Entrevista a Miren Etxezarreta a Vilaweb, a càrrec de Paula Mateu.
'El sistema ha arribat a tals aberracions que cal una reacció'.
- Estudiants de la Universitat Pompeu Fabra entrevisten Vicenç Navarro: “Las ignoradas o silenciadas causas de la elevada deuda pública en España y en Grecia”.
- Article de Bernardo Kliksberg a propòsit del darrer informe Oxfam sobre distribució de la riquesa a nivell mundial (la renda de l’1% vs. la renda del 99%): Un escándalo ético mayor.

Laïcitat:
El Papa i la llibertat d’expressió. Article d’opinió del President d’Europa Laica, Francisco Delgado.

Pensament Crític:
- Entrevista a Noam Chomsky, a càrrec de Daniel Mermet:
''El lavado de cerebros en libertad es más eficaz que en las dictaduras''.
 

Informacions diverses:

Concert ‘Estimar no fa mal’, amb la finalitat de recaptar fons pel programa Trenquem el Silenci de la Plataforma. Tindrà lloc el 22 de febrer de 2015 a l’Auditori de Sant Cugat.

Activitats en xarxa:

16 de Febrer: Propera concentració per retre un homenatge a les dones que han estat assassinades a causa de la violència de gènere en tot l’estat. Us recordem que es repeteixen cada 3er dilluns de cada mes. Organitza la Plataforma Contra les Violències de Gènere (la nostra fundació n’és membre)

Llibres:

El 19 de febrer surt a la venda el llibre Reaccionados, a càrrec de Federico Mayor Zaragoza, Baltasar Garzón, Juan Torres López, Àngels Martínez i Castells, Ignacio Escolar, Rosa María Artal, Carlos Martínez, Javier López Facal, Javier Pérez de Albéniz, Lourdes Lucía, Epíleg de Javier Gallego Crudo.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Web
Web
Donar-se de baixa del butlletí

Email Marketing Powered by Mailchimp