Copy
No ho veus bé? consulta la versió online

Butlletí setmana del 9 de maig


Comencem la setmana amb molta empenta. L'acord entre Podemos i IU sembla a tocar. Com s'ha publicat, en algun mitjà "Podemos? No, Debemos!"

La militància d'IU ha entès el moment i l'objectiu principal de les properes eleccions i així s'ha expressat en la consulta. Cal fer fora al PP i governar des de les esquerres per als interessos de la gent treballadora. 

Es fa difícil fer una tria d'articles perquè d'anàlisi en tenim molts i molt bons, el que cal és llegir-los, contrastar-los amb la realitat i si cal, modificar-los.

* Un anàlisi molt interessant sobre "El Reino de España" publicat a Sin Permiso d'Antoni Domènech, G, Buster  i Daniel Raventós.
http://www.sinpermiso.info/textos/reino-de-espana-entre-el-14-de-abril-y-el-26-de-junio


* Una entrevista a Richard Wolff, economista marxista dels EEUU "Los adultos pasan la vida en el trabajo y en el trabajo no hay democracia"
http://ctxt.es/es/20160427/Politica/5798/richard-wolff-mondragon-democracia-distribucion-detroit-autogestion-marxismo-Estados-Unidos-Entrevistas-Elecciones-en-Estados-Unidos.htm#.VypAaY2EuLA.twitt

* Una entrevista a Francisco Ramos, Director Executiu d'Estratègies d'Ocupació de Barcelona Activa en la què analitza les limitacions del seu càrrec.
http://www.lavanguardia.com/economia/20160502/401510009716/10-preguntas-paco-ramos-barcelona-activa-empleo-seat.html?utm_campaign=botones_sociales&utm_source=facebook&utm_medium=social

* I una formació que creiem pot ser molt interessant


                    

 


                                         
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Web
Web
Donar-se de baixa del butlletí

Email Marketing Powered by Mailchimp