Copy
Nieuwsbrief nummer 3 | oktober 2014
Bekijk deze e-mail in de browser.
In deze derde nieuwsbrief:
1. Geslaagde Agrarische Dagen Someren.
2. Werkgroepleden gezocht.
3. Energiecafé 9 oktober 2014.
4. Doe de Zonnescan!
5. Hier opgewekt informatie.
Geslaagde Agrarische Dagen Someren

Werkgroepleden gezocht!

We willen als coöperatie onze leden erg graag ontzorgen, maar tevens willen we hun actief betrekken bij onze activiteiten. Dagelijks zijn vele vrijwilligers bezig met het thema. De één is deskundig in woord en beeld, de ander is meer technisch, of financieel onderlegd. En weet je wat nu het leuke is? Alle inzet is welkom! De werkgroep communicatie en PR, maar ook de werkgroep Productie en opslag verwelkomen graag nieuwe leden.
Meer informatie via 
info@zummerePower.nl
Noteer vast in je agenda
Energiecafé 9 oktober 2014
Op 9 oktober combineren we het energiecafé weer met een thema-avond met als titel:  Energiebesparing. De avond is toegankelijk voor leden en niet leden. Aanvang: 20. 00 uur in gemeenschapshuis de Weijers. Meer weten?

Doe de Zonnescan!

Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? En woont u in de provincie Noord-Brabant? Maak dan gebruik van de Zonnescan Brabant, een initiatief van de provincie Noord-Brabant. 
 
Ga naar www.zonnescanbrabant.nl en zoek op de digitale kaart uw adres op. Vervolgens krijgt u informatie over de hoeveelheid energie die zonnepanelen op uw dak kunnen opwekken, de kosten van zonnepanelen en hoeveel geld u kunt besparen op de energierekening. Zonnescan Brabant is de eerste online tool die de voordelen van zonnepanelen voor de gehele provincie in kaart brengt.
 
Zonnepanelen op het dak zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Direct na plaatsing merkt u een maandelijkse besparing op uw energierekening. De hoogte van dit bedrag hangt af van de ligging van het dak.
Vermeldingen op andere sites over onze energie coöperatie, maar ook over de vele andere coöperaties in Nederland.
Share
Tweet
Forward to Friend
Copyright © 2014 ZummerePower, All rights reserved.
nieuwsbrief 3, oktober 2014.

Adresgegevens:
ZummerePower
Biesveld 17, Someren, Nederland
SomerenNB 5712 HW
Netherlands


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp