Copy
Nyhetsbrev från Svenska Vård
Visas inte nyhetsbrevet korrekt?
Öppna det i din webbläsare

Aktuellt


Svenska Vård är en aktiv branschorganisation med fokus på bästa möjliga medlemsnytta. Vi verkar för kvalitetskonkurrens och goda villkor för fristående utförare inom vård, omsorg och behandling.


   

Begränsa inte välfärden

Idag lanserar Företagarna, i samverkan med Svenska Vård, kampanjen Begränsa inte välfärden. Syftet är att ge enskilda individer möjlighet att göra sina röster hörda kring hur de föreslagna begränsningarna inom vård, skola och omsorg skulle slå mot kvalitet, valfrihet och mångfald. Något som är i högsta grad aktuellt efter det beslut kring begränsningar inom välfärden som fattades vid socialdemokraternas kongress den gångna veckan. För ändamålet har en websida formats http://www.begransainte.se/.
 

Svenska Vård och Företagarna vill på detta sätt ge vanliga människor runt om i vårt land möjlighet att berätta vad välfärdsföretag betyder för dem och framföra det till ansvarig politiker, civilminister Ardalan Shekarabi. För oss är det viktigt att regeringen även lyssnar till vad vanliga människor har att säga om de föreslagna frihetsbegränsningarna i välfärden.

Idag finns hundratusentals människor som själva valt fristående utförare för sina välfärdstjänster. Om regeringen går vidare med förslaget riskerar den att slå undan benen på dessa medmänniskor och deras anhöriga. Samtidigt skapas kaos i den kommunala omsorgen. Det vore orimligt. Hjälp oss gärna att sprida kampanjen i era olika nätverk, på sociala medier med mera. Tillsammans är vi starka.

 

Bli medlem

Intresserad av medlemskap? Mer information.
Eller ta kontakt med någon av oss direkt så berättar vi mer!


Följ oss och ta gärna kontakt 

Du är alltid välkommen att ta kontakt med förbundsdirektör Thomas af Bjur och övriga medarbetare på kansliet med dina tankar, förslag och inspel kring hur vi kan stärka Svenska Vård som en stark röst för fristående utförare. Följ oss också gärna på hemsidan, Facebook och Twitter för de senaste nyheterna.

 

Kontaktuppgifter

Thomas af Bjur, förbundsdirektör, thomas.afbjur@svenskavard.se, 070-771 61 51
Johan Bartholf, kanslichef, johan.bartholf@svenskavard.se, 070-779 12 94
Annika Odgaard, administration, annika.odgaard@svenskavard.se, 0771-222 888

Mer information om Svenska Vård www.svenskavard.se
 
www.svenskavard.se

ta bort mig från detta utskick    uppdatera min prenumeration


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Svenska Vård · c/o Företagarna · Rådmansgatan 40 · Stockholm 106 67 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp