Copy
Nyhetsbrev från Svenska Vård
Visas inte detta mail korrekt?
Öppna det i din webbläsare

Svenska Vård är en politiskt obunden branschorganisation för privata verksamheter inom vård, omsorg och behandling. Vi arbetar varje dag för att välfärden ska präglas av konkurrensneutrala villkor där kompetens, kvalitet och valfrihet sätts främst. För oss är det självklart att våra medlemsföretag ges möjlighet att bidra på lika villkor som offentliga verksamheter. Tillsammans skapar vi vård och omsorg i världsklass!
 

I detta nyhetsbrev:

- Dåliga offentliga boenden måste stängas ned
- Nominera till Svenska Vårds hederspris
- Inbjudan till förbundskonferens och stämma den 7-8 februari 2019

 

Dåliga offentliga boenden måste stänga ned 

Idag replikerar Svenska Vårds förbundsdirektör Thomas af Bjur i Dagens Samhälle på debattartikel signerad Kommunal kring kvalitet och arbetsmiljö på landets LSS- och HVB-boenden. Vår utgångspunkt är tydlig. Det ska vara likvärdiga villkor för fristående och offentliga utförare. Fokus på kvalitet och att alltid sätta den enskilda vård- och omsorgstagaren i centrum. Då kan vi tillsammans utveckla svensk välfärd och värna en god arbetsmiljö. Oavsett driftsform.

Läs gärna artikeln i Dagens Samhälle i sin helhet via denna länk. Nominera till Svenska Vårds hederspris

Nu är det återigen dags att nominera din kandidat till Svenska Vårds prestigefyllda hederspris. Syftet med hederspriset är att uppmärksamma insatser av betydelse för social vård, omsorg och behandling. Insatsen kan vara av engångskaraktär eller ha pågått under längre tid. Alla kan nominera men man kan inte nominera sig själv. Vinnaren utses av Svenska Vårds styrelse och priset delas ut i samband med vår förbundskonferens i Stockholm den 7-8 februari 2019.

Tveka inte att nominera en person, en organisation, en verksamhet eller någon annan som du anser vara värd att uppmärksamma för insatser inom vård, omsorg och behandling. Sista dag för nominering är den 20 december 2018. Läs mer här.
 Inbjudan till förbundskonferens och stämma 7-8 februari 2019 
SAVE THE DATE! Den 7-8 februari 2019 bjuder Svenska Vård in till vår årliga förbundskonferens med tillhörande förbundsstämma som går av stapeln i Stockholm. Vid konferensen delas även Svenska Vårds hederspris ut under festliga former.

Årets tema är förnyelse och hur vi tillsammans skapar vård och omsorg i världsklass. Strålkastaren riktas denna gång mot alla våra ambitiösa medlemsföretag och de utmaningar men även möjligheter som finns inom välfärden. Under konferensen kommer du som deltagare att ges möjlighet att utbyta erfarenheter, inhämta kunskaper och knyta kontakter med medlemmar i Svenska Vård, myndigheter, politiska makthavare och andra intressanta gäster. Ett gyllene tillfälle att fördjupa ditt nätverk! För mer info och anmälan klicka här.


Följ oss gärna och ta kontakt

Du är alltid välkommen att ta kontakt med förbundsdirektör Thomas af Bjur och övriga medarbetare på kansliet. Delge oss dina tankar, förslag och inspel kring hur vi kan stärka Svenska Vård som en tydlig röst för fristående utförare. Följ oss också gärna via vår hemsida, Facebook och Twitter för de senaste nyheterna.
 

Bli medlem i Svenska Vård
Intresserad av att ta del av förmånliga medlemspriser vid utbildningar? Få tillgång till juridisk rådgivning? Teckna försäkringar för din verksamhet och dina medarbetare? Få tillgång till ett kontaktnät med bred och djup kunskap? Rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners? Ansök om medlemskap hos oss i Svenska Vård. Mer info finns här.

Kontaktuppgifter
Thomas af Bjur, förbundsdirektör, thomas.afbjur@svenskavard.se, 070-771 61 51
Johan Bartholf, kanslichef, johan.bartholf@svenskavard.se, 070-779 12 94

 

Mer information om Svenska Vård www.svenskavard.se

www.svenskavard.se

ta bort mig från detta utskick    uppdatera min prenumeration