Copy
Sommarhälsning från Svenska Vård
Visas inte detta mail korrekt?
Öppna det i din webbläsareKära vänner,

Första halvåret 2020 har varit en omvälvande tid. För alla er välfärdsföretagare som är verksamma inom vård och social omsorg har pandemin inneburit att stora ansträngningar krävts. För detta arbete är ni värda all uppskattning. Stort tack!
 
Svenska Vård har som branschorganisation sökt underlätta för våra medlemmar. Vi har fördjupat vår samverkan med leverantörer av skyddsutrustning för att ge ökade möjligheter att få tillgång till material av god kvalitet. Vi har samlat tillgänglig information från myndigheter och andra aktörer kring hantering av viruset. Vi har fört kontinuerlig dialog med politiska beslutsfattare och myndigheter för att lyfta fram de verksamhetsnära frågor som annars riskerar att förbises. Och vi har säkerställt att vårt kansli alltid är redo att svara på våra medlemmars frågor.

Nu samlar vi kraft och laddar batterierna för en höst som kommer att innebära utmaningar men också stora möjligheter. Det är tillsammans med dig som Svenska Vård kan göra skillnad. Tillsammans utvecklar vi vård och omsorg i världsklass!

Med varma sommarhälsningar,
Vännerna på Svenska VårdPS: Tveka inte att ta kontakt med oss om det finns frågor eller funderingar. Kansliet är bemannat hela sommaren. Du når oss via info@svenskavard.se alternativt 070-771 61 51. Vi finns här för dig! :DS
 

Mer information om Svenska Vård www.svenskavard.se

www.svenskavard.se

ta bort mig från detta utskick    uppdatera min prenumeration