Copy
NBDK nieuwsupdate november 2015
View this email in your browser
NBDK nieuwsupdate november 2015

Toekomst op tafel bij extra ledenvergadering


Het voorstel is gereed. De leden kunnen zich uitspreken. De NBDK wil samengaan met de NBOB en ondersteunt een overstap van leden met een aanstelling in het onderwijs naar VONKC. 

Sinds de laatste Algemene Ledenvergadering van 18 april 2015 hebben de besturen van de NBDK en de NBOB gekeken naar fusiemogelijkheden. Tegelijkertijd liep een traject om de samenwerking van de NBDK met VONKC te versterken. Dit alles leidde tot resultaten.

Lees meer...
 
Netwerkbijeenkomst

Netwerkbijeenkomst dansdocenten in het VO

Op 28 november 2015 vindt in het VO in het Vathorst College in Amersfoort een netwerkbijeenkomst voor dansdocenten plaats. Op dezelfde dag en locatie is er een extra Algemene Ledenvergadering (ALV) van de NBDK. Dat zijn twee vliegen in een klap: het is immers belangrijk dat dansdocenten in het VO ook bij de ALV van de NBDK aanwezig zijn.

Lees meer...
 

Dansreceptie in het onderwijs

Kijken naar dans, hoe doen leerlingen dat?

Dansreceptie in het onderwijs, is het onderwerp van één van de discussiesessies tijdens de Onderzoeksconferentie Cultuureducatie, die het LKCA op 23 november 2015 organiseert.

Lees meer...
 

DanceAble

Danceable Event 2015

DanceAble 2015 is een uniek driedaags evenement over inclusiedans: samen dansen voor mensen met en zonder beperking. DanceAble 2015 vindt plaats op 27, 28 en 29 november in Den Haag. Er is een boeiend programma met voorstellingen, workshops, lezingen en op 28 november, een symposium over innovatieve projecten, werkwijzen en best practices rondom inclusiedans.

Lees meer...
 

LKCA

De Kunst van... Waarde Maken

Op donderdag 12 en vrijdag 13 november 2015 organiseert het LKCA bij Akoesticum in Ede De Kunst van… Waarde Maken, hét event voor docenten, begeleiders en managers in de actieve cultuurparticipatie. Met verdieping en reflectie in keynotes, inspirerende workshops, good practices van collega’s en natuurlijk volop ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Lees meer...
 

Danspiratie haalt docenten van eiland af

Op 22 november 2015 vindt in het productiehuis van Dansmakers Amsterdam een bijeenkomst voor dansdocenten plaats. De conferentie met als titel ‘Delen is Vermenigvuldigen’ wordt georganiseerd door het bijna een jaar geleden opgerichte platform Danspiratie, een community waar actief kennis over danseducatie gedeeld wordt.

Lees meer...
 

Volg de NBDK ook op social media!
Facebook
Twitter
Website
Email
YouTube
Google Plus
(Klik op een icoon voor het adres)
Copyright © NBDK 2015

Ons e-mailadres is:
redactie@nbdk.nl

meld je af voor nieuwsbrief  stel je voorkeuren bij