Copy
NBDK nieuwsupdate maart 2014
View this email in your browser
NBDK-update maart 2014

De NBDK en Holland Dance organiseren in deze periode veel activiteiten voor dansdocenten. Hieronder meer informatie!

Op 23 maart vond een succesvolle Dans1Daagse in Groningen plaats. Er kwamen meer deelnemers dan in 2013 en er waren veel enthousiaste reacties. De uitstekende lessen in de prachtige studio’s droegen aan het succes bij.
 

Top dag!!! Fantastische lessen...

verzorgde vandaag bij de @danskunst dans1daagse een toelichting op werken in de sport. Als zzp'er, in dienstbetrekking of via #Arbeidsloket



Lees meer

DANS1DAAGSE GOES 30 MAART

Op zondag 30 maart vindt in Goes een Dans1Daagse plaats. Een dag waarop dansdocenten les krijgen van professionele docenten. De docenten die bij de Dans1Daagse Goes lesgeven zijn:  

Henna Lee -  klassieke techniek

Steeve Austin  –  urban

Laurent Flament - modern-jazz en workshop choreografie lyrical.

lees meer

VO-DAG 4 APRIL

Dansdocenten die werken in het voortgezet onderwijs (VO) zetten zich gezamenlijk in voor ontwikkeling en versterking van het vak Dans. Op de Netwerkdag Dans op 4 april gaan zij hierover met elkaar in gesprek.


lees meer

 

DANS3DAAGSE 27-29 AUGUSTUS
 

Ook dit jaar vindt de Dans3Daagse plaats aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Een tevredenheidsonderzoek onder deelnemers in 2013 toonde het cijfer 8.6 aan! Voor 2014 leggen we weer vakkundige docenten vast en plannen we bijzondere workshops.


Ga naar www.nbdk.nl
voor meer nieuws
Copyright © NBDK 2014

Ons e-mailadres is:
redactie@nbdk.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences