Copy

Jubileumconcert Passie voor Händel

Bekijk deze e-mail in uw browser

Dit jaar bestaat de Nederlandse Händelvereniging 70 jaar, en dat vieren we op zaterdag 23 april a.s. met een feestelijk Jubileumconcert waarin natuurlijk onze huiscomponist centraal staat. Op het programma "Passie voor Händel" staat een zorgvuldig samengestelde selectie van de meest geliefde werken van Händel, door de koorleden zelf voorgesteld. Zo hoort u delen uit de oratoria Saul, Theodora, Judas Maccabaeus, Solomon, Semele en Samson, en Zadok the Priest.


Dit concert, in de Grote Kerk Naarden, zal een extra feestelijk tintje krijgen door de koorleden die u in galakledij zullen toezingen, en een glaasje bubbels om samen met u deze mooie mijlpaal te vieren. 
 
Informatie en bestellen

Wordt u ook 70 in 2016? Dan boft u!

Iedereen die net als de NHV ook in 2016 70 jaar wordt, mag dit mooie concert bijwonen voor de feestprijs van €12,50. Dit geeft u aan tijdens het bestelproces op Ticketmaster.

Laat u op deze mooie lentedag betoveren door de prachtige klanken van Händel en bestel uw kaarten door op de knop hieronder te klikken. Wij verheugen ons erop u weer te mogen begroeten op deze speciale gelegenheid.

Direct naar Ticketmaster
Share
Tweet
Forward to Friend
Copyright © 2016 Nederlandse Händelvereniging, All rights reserved.

Ons postadres is:
Nederlandse Händelvereniging
Postbus 421
Bussum, 1400 AK
Netherlands

Add us to your address book


Email Marketing Powered by Mailchimp

unsubscribe from this list    update subscription preferences