Copy

De zomer is er! En hoe.

Het is met een graad of veertig vandaag weer volop zomer en we trekken, als het niet al te heet is, er weer graag op uit om te genieten van natuur, kunst en cultuur. De Spakenburgse diva’s raken dan ook weer in beeld. Ander zonnig nieuws is dat de School voor Vrije Haptonomie een nieuwe ‘look & feel’ heeft gekregen. Ook dat is een beeld dat raakt.

Behalve in de vorm hoefde er inhoudelijk aan de website van de School voor Vrije Haptonomie weinig te veranderen. De succesformule van de School voor Vrije Haptonomie bestaat al bijna vijftien jaar. Voor de nieuwe vorm tekent Robert Doets van Greener Graphics in het Verenigd Koninkrijk. Robert maakte ook al de website van Het Hapsis Huis. Met dank aan Sander de Bakker van Libiticum in Voorburg voor het scheppen van veel technische voorwaarden voor de werking van beide sites.

School voor Vrije Haptonomie

Spakenburgse diva’s!

Het Wilde Oog plaatst de traditie van klederdracht in nieuwe perspectieven. In augustus besteedt Het Hapsis Huis radio aandacht aan dit ogenschijnlijk eenvoudige maar wel heel bijzondere kunstproject dat teruggaat op diverse stromingen in de kunstgeschiedenis. Ook is er in die maand een uitzending over de actuele situatie in Oekraïne met onderzoeksjournalist Peter Ramselaar en auteur Marlon Wong Sioe en wordt de eerste aflevering verwacht van ‘Expeditie intuïtie’ in een presentatie en productie van Jeroen Swart en Marleen Wisse.

Foto: Het Wilde Oog / Wout Nooitgedagt

Het Hapsis Huis radio LIVE met Het Wilde Oog

24 uur per dag radio

 

Met de radiostream op de website is Het Hapsis Huis radio 24 uur per dag te beluisteren. Daar zijn ook de live radioprogramma's te volgen. Alle eerdere en aankomende gebeurtenissen zijn te vinden onder de button Activiteiten op de website.

https://hethapsishuis.nl

Copyright © 2022 HaptonomieNet, Stichting Hapsis Utrecht. Alle rechten voorbehouden.

U ontvangt HaptonomieNet omdat u interesse heeft getoond in projecten van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht of in werkzaamheden van Praktijk Leander Tijdhof.

Stichting Hapsis Utrecht
Eemstraat 7
3522 SN Utrecht
KvK 62755072

Ontwerp: Doets Design

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf u dan hier uit


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Praktijk Leander Tijdhof · Eemstraat 7 · Utrecht, Ut 3522 SN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp