Copy

De destructieven

Er is weinig aandacht voor. Hun slachtoffers belanden vaak zonder het te beseffen in een soort land van duisternis. Destructieve mensen hebben maar weinig empathie of geweten, ze houden koste wat kost hun eigen opgeblazen zelfbeeld overeind en misbruiken anderen voor hun eigen behoeften.

Voor slachtoffers wordt het als een ‘verdwenen zelf’ onder invloed van destructief gedrag zoals trekken van narcisme en psychopathie worden genoemd. In Het Hapsis Huis radio LIVE was vanmorgen voorzitter van Stichting het Verdwenen Zelf Tako Engelfriet te gast.

🎧 Het Hapsis Huis radio LIVE over het verdwenen zelf met Tako Engelfriet

Podcast behandeling en opleiding haptotherapie


In een podcast van Het Hapsis Huis worden haptonomie en haptotherapie nader belicht. Haptotherapeute en psychosomatisch fysiotherapeute Jenneke Riddersma van het SvVH Netwerk van Haptotherapeuten bevraagt opleider en haptotherapeut Leander Tijdhof over de haptonomische benadering. Er wordt ook uitgebreid gesproken over de School voor Vrije Haptonomie van Stichting Hapsis Utrecht | Kenniscentrum voor haptonomie.

🎧 Behandeling en opleiding haptotherapie
Copyright © 2021 HaptonomieNet, Stichting Hapsis Utrecht. Alle rechten voorbehouden.

U ontvangt HaptonomieNet omdat u interesse heeft getoond in projecten van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht of in werkzaamheden van Praktijk Leander Tijdhof.

Stichting Hapsis Utrecht
Eemstraat 7
3522 SN Utrecht
KvK 62755072

Ontwerp: Doets Design

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf u dan hier uit


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Praktijk Leander Tijdhof · Eemstraat 7 · Utrecht, Ut 3522 SN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp