Copy

De doula

Als een voorbereiding op een bevalling is het goed om na te denken wie er tijdens de bevalling bij jou zal zijn. Bij wie voel jij je prettig en veilig? De meeste zwangere vrouwen kiezen voor hun partner maar er zijn ook vrouwen die graag een zus, een vriendin of een moeder bij de bevalling willen hebben. Je kunt ook kiezen voor een doula.

Een doula is een extra steun tijdens de zwangerschap, de bevalling en soms erna. Doula is een Oudgrieks woord voor ‘dienende vrouw’ en is een soort geboortecoach. De doula lijkt misschien een nieuw verschijnsel in de wereld van zwangerschap en geboortezorg maar niets blijkt minder waar.

Doula Yolande Kusse (links) was eerder vandaag te gast in de studio van Het Hapsis Huis radio LIVE.
Foto:
Peter Ramselaar, SPRTV Productions, Zoetermeer.
🎧 Het Hapsis Huis radio LIVE met doula Yolande Kusse

Een absurde tragikomedie in beeld

Filmregisseur Jörgen Scholtens heeft een nieuwe televisiefilm op zijn naam gezet. De absurde tragikomedie ‘Little Amsterdam’ is voor de publieke omroep gemaakt en op donderdag 7 oktober vanaf 22:15 uur via NPO3 op televisie te zien. Op Het Hapsis Huis radio is de filmregisseur al langer te horen over acteermethoden. Luister Het Hapsis Huis radio LIVE Actueel terug waarin Jörgen Scholtens (foto) praat over zijn nieuwe televisiefilm.

🎧 Het Hapsis Huis radio LIVE Actueel met filmregisseur Jörgen Scholtens
Copyright © 2021 HaptonomieNet, Stichting Hapsis Utrecht. Alle rechten voorbehouden.

U ontvangt HaptonomieNet omdat u interesse heeft getoond in projecten van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht of in werkzaamheden van Praktijk Leander Tijdhof.

Stichting Hapsis Utrecht
Eemstraat 7
3522 SN Utrecht
KvK 62755072

Ontwerp: Doets Design

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf u dan hier uit


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Praktijk Leander Tijdhof · Eemstraat 7 · Utrecht, Ut 3522 SN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp