Copy

Eindejaarsmoment 2021

Ons besef van nieuw begin, de nataliteit die eigen is aan de mens, volgt steeds op een afsluitende periode. Laat het nieuwe jaar er één zijn van contact maken en houden, waarmee we blijven omarmen wat er is, terwijl we onderweg zijn naar groot vertrouwen voor weerbaarheid en geluk in deze kantelperiode. Een gelukkig nieuwjaar!

Vorige week is er live een eindejaarsmoment met aandacht voor de kantelperiode gehouden op Het Hapsis Huis radio. Te gast was religiedeskundige Marlon Wong Sioe. Luister de live uitzending terug via de website van Het Hapsis Huis.

🎧 Het Hapsis Huis radio LIVE met eindejaarsmoment

Praktijk van de haptotherapeut

In een serie podcasts van Het Hapsis Huis radio onderzoekt presentatrice José Dusol het ambacht van haptotherapie. Ze neust, na een eerste bezoek aan haptotherapeute Myrthe Oudejans, nu in de praktijk van hapto- en psychosomatisch fysiotherapeute Jenneke Riddersma. Jenneke is momenteel vooral actief in de revalidatiezorg.

🎧 Podcast: De praktijk van Jenneke Riddersma
Copyright © 2021 HaptonomieNet, Stichting Hapsis Utrecht. Alle rechten voorbehouden.

U ontvangt HaptonomieNet omdat u interesse heeft getoond in projecten van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht of in werkzaamheden van Praktijk Leander Tijdhof.

Stichting Hapsis Utrecht
Eemstraat 7
3522 SN Utrecht
KvK 62755072

Ontwerp: Doets Design

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf u dan hier uit


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Praktijk Leander Tijdhof · Eemstraat 7 · Utrecht, Ut 3522 SN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp