Copy

Het Verhaal

In Het Hapsis Huis radio LIVE werd deze maand voor het eerst Het Verhaal uitgezonden. In uitzendingen van ‘Het Hapsis Huis radio LIVE met Het Verhaal’ staan verhalen centraal die te maken hebben met ervaringen, wijsheid die daaruit volgt en de bijdrage daarvan aan onze cultuur. Ook een verhaal vertellen over iets dat je raakt? Wees welkom ook jouw verhaal, zonder onderbreking, te vertellen.

In de eerste editie van Het Hapsis Huis radio LIVE met Het Verhaal vertelde Yolande Kusse over ervaringen van vluchtelingen in Nederland. In haar werk als geboortecoach heeft Yolande veel met vluchtelingen te maken.

🎧 Het Hapsis Huis radio LIVE met Het Verhaal

De benadering van Karl Jaspers

Praktijk Maieutiek van filosofe Petra Bolhuis staat voor het stellen van de juiste vragen en het bieden van filosofische kennis waarmee mensen zelf praktisch aan de slag kunnen. In deze live uitzending van eerder deze maand wordt met name de filosofie van Karl Jaspers (1883-1969) belicht maar ook worden filosofen Hannah Arendt, Markus Gabriel en Martin Heidegger besproken.

🎧 Het Hapsis Huis radio LIVE over Maieutiek & Karl Jaspers

Het Hapsis Huis radio LIVE in juni

Pensionering blijkt de meest impactvolle transitie die een mens doormaakt in zijn leven waar sommigen best wat hulp bij kunnen gebruiken. Maaike Boomstra heeft mensen geïnterviewd over het aanstaande pensioen en mensen gecoacht in de aanloop naar de pensioneringsdatum. Ze schreef een boek en is in de komende maand te gast in Het Hapsis Huis radio LIVE.

Het Hapsis Huis radio LIVE over ‘Zin in je pensioen’

Fototentoonstelling in Het Hapsis Huis

In oktober wordt Ria van der Ham met ruimtelijk fotowerk in Het Hapsis Huis verwacht. Met haar foto’s brengt ze in de kleine expositie een hulde aan de ruimte waarin wij mogen zijn. De keuze van het thema ‘Kleurrijke Architectuur’ van haar tentoonstelling ontstond door de ontdekking van fraaie nieuwe gebouwen in de stad Utrecht. 

Fotografie van Ria van der Ham in ‘Kleurrijke Architectuur’

24 uur per dag radio

 

Met de radiostream op de website is Het Hapsis Huis radio 24 uur per dag te beluisteren. Daar zijn ook de live radioprogramma's te volgen. Alle eerdere en aankomende gebeurtenissen zijn te vinden onder de button Activiteiten op de website.

https://hethapsishuis.nl

Copyright © 2022 HaptonomieNet, Stichting Hapsis Utrecht. Alle rechten voorbehouden.

U ontvangt HaptonomieNet omdat u interesse heeft getoond in projecten van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht of in werkzaamheden van Praktijk Leander Tijdhof.

Stichting Hapsis Utrecht
Eemstraat 7
3522 SN Utrecht
KvK 62755072

Ontwerp: Doets Design

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf u dan hier uit


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Praktijk Leander Tijdhof · Eemstraat 7 · Utrecht, Ut 3522 SN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp