Copy

Mens in de zorg

Waar de mens in de zorg blijft is in de verschillende werkvelden van die sector geen ‘weet’. En omdat het geen weet is maar een vraag blijft heeft Het Hapsis Huis radio in de afgelopen dagen twee live programma’s rond dit thema uitgezonden. Luister de uitzendingen via deze HaptonomieNet desgewenst terug.

Mantelzorgmakelaar Frederieke van Os zet zich in voor mantelzorgers die de zorg op zich hebben genomen voor mensen uit hun netwerk waar voor langere tijd zorg nodig is. Ervaring leert dat dit een steeds zwaardere taak kan worden die nog altijd uit liefde verricht wordt. In haar werk ondersteunt Frederieke mantelzorgers ook in hun zoektocht naar de juiste zorg en bijbehorende, dikwijls erg ingewikkelde, regelgeving.

(Duur: 36 minuten)

🎧 De mantelzorgmakelaar

Verbeterde patiëntenzorg

Stichting Mens Achter de Patiënt (MAP) draagt bij aan een mensgerichte zorg met mensgericht onderwijs. Een programma daarvoor is recentelijk ontwikkeld met de universiteit in Maastricht. Ervaringsdeskundigen delen daarin hun ervaringen in de zorg met aankomende zorgprofessionals. In de studio Marcel Verhoeven en Froukje Zwinkels.

(Duur: 51 minuten)

🎧 Mens Achter de Patiënt
Copyright © 2023 HaptonomieNet, Stichting Hapsis Utrecht. Alle rechten voorbehouden.

U ontvangt HaptonomieNet omdat u interesse heeft getoond in projecten van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht of in werkzaamheden van Praktijk Leander Tijdhof.

Stichting Hapsis Utrecht
Eemstraat 7
3522 SN Utrecht
KvK 62755072

Ontwerp: Doets Design

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf u dan hier uit


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Praktijk Leander Tijdhof · Eemstraat 7 · Utrecht, Ut 3522 SN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp