Copy

De ontrafeling

Schrijver Arie Verwoert staat al heel jong voor de keuze: of je doet wat je familie van je verwacht of je gaat het huis uit. Een dag later reist hij zijn vrijheid tegemoet. Het afscheid van zijn verleden vormt voor Arie het begin van een spirituele zoektocht.

In zijn biografie beschrijft Arie Verwoert (1974) zijn levensweg. Als gevoelig, klein kind in een groot gezin is hij anders. Aanvankelijk drukken de gebeurtenissen uit zijn jeugd zwaar op hem, maar uiteindelijk vormen ze de bron van diepe inzichten. In ‘De ontrafeling’ lees je hoe Arie tot die inzichten is gekomen en hij praatte er eerder vandaag over in Het Hapsis Huis radio LIVE. Duur: 1½ uur.

🎧 Het Hapsis Huis radio LIVE met auteur Arie Verwoert van ‘De ontrafeling’

Binnenkort in Het Hapsis Huis radio LIVE


Fijnschilderes Madelonne Tegelaar, doula Yolande Kusse, universitair narratief onderzoekers Megan Milota en Stefan van Geelen en muziekproducent Bouke Hennipman zijn binnenkort te beluisteren in Het Hapsis Huis radio LIVE. Lees via de link alles.
Het Hapsis Huis activiteiten
Copyright © 2021 HaptonomieNet, Stichting Hapsis Utrecht. Alle rechten voorbehouden.

U ontvangt HaptonomieNet omdat u interesse heeft getoond in projecten van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht of in werkzaamheden van Praktijk Leander Tijdhof.

Stichting Hapsis Utrecht
Eemstraat 7
3522 SN Utrecht
KvK 62755072

Ontwerp: Doets Design

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf u dan hier uit


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Praktijk Leander Tijdhof · Eemstraat 7 · Utrecht, Ut 3522 SN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp