Copy
Bekijk deze e-mail in uw eigen browser
Volg ons op Facebook | Twitter

Publieksvoorlichting Hapsis

Van onder de koksmuts


Waarom droogt de inkt van de oprichtingsakte van Hapsis Utrecht niet? En wat is nodig voor gekruide luim? Ook met veel nieuwe artikelen in het kennisweb is dit een nieuwe editie van de nieuwsbrief.
 

Stichting Hapsis Utrecht start publieksvoorlichting
Inkt van de oprichtingsakte wil niet drogen omdat uitnodigingen binnendruppelen voor voorlichtingen over haptonomie. Een nieuw project.
 
Hoe we pijn voelen
Pijn is voor iedereen verschillend. Wat voor de één een beetje onprettig voelt is voor de ander heftig. Pijn is een spel van de tast. Nou ja, spel ...

Kijk video >>

Van onder de koksmuts
Wat hebben onder andere gember, peterselie en tijm met onze relaties te maken? Alles, zo blijkt uit een bijdrage van dichteres Marion Spronk.

Lees verder >>
'Mijn manier van werken draagt bij aan het verbreden van je contactuele en communicatieve mogelijkheden. Dit leidt tot meer bewustzijn over het lichaam en inzicht in eigenheid en persoonlijke ontwikkeling. We kijken in mijn praktijk speciaal naar gevoelens in gesprekken, houding, beweging, aanraking en in rollen. Haptonomie, haptotherapie, coaching, sportbegeleiding, begeleiding van kinderen en relatiecoaching zijn mijn voornaamste specialismen.' 

Praktijk in Utrecht >>

Praktijk in Jorwert >>

Kennisweb @KcHaptonomie

In het Kennisweb @KcHaptonomie is praktische en wetenschappelijke informatie te vinden over en voor haptonomie. Het kennisweb is een project van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht.

Lees verder >>

Deze nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief van Praktijk Leander Tijdhof kwam tot stand met vriendelijk dank aan Henk van Til in Utrecht (foto Leander) en Doets Design in Haarlem (vorm nieuwsbrief).

Copyright © 2015 Praktijk Leander Tijdhof, Alle rechten voorbehouden.

<< Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit >> 

Email Marketing Powered by Mailchimp