Copy

Het Hapsis Huis opent in juli met Barst! Keramiek

Nabij de nieuwe culturele hotspot Rotsoord en station Utrecht Vaartsche Rijn opent vanaf zaterdagmiddag 6 juli Het Hapsis Huis de deuren met een bijzondere tentoonstelling van kunstwerken van Barst! Keramiek (Frank van Os). Iedereen is bij de expositie welkom. Het Hapsis Huis is een nieuw project van Stichting Hapsis Utrecht - Kenniscentrum voor haptonomie. Welkom bij deze editie van HaptonomieNet!

Hoewel geometrie vaak geassocieerd wordt met de manier hoe we fysieke ruimte inrichten, waarbij we vooral lijken te denken, voegt het werk van keramist Frank van Os met minimalisme aandacht voor het voelen toe. Naast geometrisch en minimalistisch is zijn stijl robuust waarmee de kijker zich tot een doen aangezet weet. Het werk toont daarmee onze balans in een triade van voelen, denken en doen, zo meldt het Utrechtse Stadsblad.

Voelende geometrie van Barst! Keramiek (Frank van Os)

Naar een herstel van de verhoudingen

Een herstel opgevat als naar een heelheid van het individu is met oog op herstel van de relaties maar ook met het oog op de huidige maatschappelijke ontwikkelingen te beperkt geraakt. Met onze interesse (‘inter-esse’) immers, een tussenzijn, verandert in de nieuwe netwerksamenleving ons doen. Lees notities van Leander Tijdhof bij het boek 'Filosofie bij Herstelondersteuning' in het Kennisweb haptonomie.

Van nieuwe balans tot interesse

De kracht van de haptotherapie

Vaak kan het in een haptotherapeutisch traject tot een doorbraak komen met de ontdekking van nieuwe mogelijkheden. Die ontdekkingen om gedrag te kunnen veranderen kunnen een fijn gevoel geven. Hoe anders het leven kan worden als je daarbij kunt blijven blijkt wel uit het verhaal van een cliënte op de website van Jesper Beunk Haptotherapie & Topsportbegeleiding.

Van yoga doceren naar ultra-razend-snel leren

Informatieavond School voor Vrije Haptonomie

Terwijl begin april al een mooie informatieavond over de haptonomie werd gehouden, waarin blijdschap en diepte-scherpte van ervaringen van deelnemers elkaar afwisselden, organiseert de School voor Vrije Haptonomie op 1 juli alweer een nieuwe informatieavond! Alle vragen en andere inbreng zijn dan welkom. De avond is gratis toegankelijk en geef je tijdig op.

Maandag 1 juli informatieavond haptonomie en haptotherapie

Nieuwslijn

Nieuwe Inleiding in haptonomie van start in School voor Vrije Haptonomie | Dynamisch organische beelden Jan Pijpker sneller dan verwacht in cultuurhuis Het Hapsis Huis te Utrecht na drukbezochte tentoonstelling in Gieten | In oktober start nieuwe groep cursus ‘Bezielend ouder worden’ bij The school of New Directions in Gieten | Het Hapsis Huis toont binnenkort schilderwerken van kunstenares Saskia Versaan

(HaptonomieNet)

Copyright © 2019 HaptonomieNet, Stichting Hapsis Utrecht. Alle rechten voorbehouden.

U ontvangt HaptonomieNet omdat u interesse heeft getoond in projecten van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht of in werkzaamheden van Praktijk Leander Tijdhof.

Stichting Hapsis Utrecht
Eemstraat 7
3522 SN Utrecht
KvK 62755072

Ontwerp: Doets Design

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf u dan hier uit


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Praktijk Leander Tijdhof · Eemstraat 7 · Utrecht, Ut 3522 SN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp