Copy

Exposities 2022-2023

In Het Hapsis Huis vinden dit en volgend jaar tentoonstellingen plaats. In een drietal weekenden exposeren fotografe Ria van der Ham, fijnschilderes Madelonne Tegelaar en miniatuurschilder Kilian van Rooij. De exposities zijn gratis toegankelijk en bieden gelegenheid elkaar te ontmoeten. 

Oktober

Met haar foto’s brengt Ria van der Ham (1950) in deze tentoonstelling een hulde aan de ruimte waarin wij mogen zijn. De keuze van het thema ‘Kleurrijke Architectuur’ van haar tentoonstelling in Het Hapsis Huis is ontstaan door de ontdekking van fraaie nieuwe gebouwen in de stad Utrecht. 

Fotografie van Ria van der Ham in ‘Kleurrijke Architectuur’

December

Madelonne Tegelaar (1946) geldt al langer als een veelzijdig kunstenares. In 2012 startte de ‘Kunstemaakster’ met fijnschilderen en ze exposeert inmiddels al enige tijd met haar werken. Haar schilderijen zijn regelmatig ook te bewonderen in Synagoge Buren.

Fijnschilderwerken van Madelonne Tegelaar

Februari

Werken van miniatuurschilder Kilian van Rooij (2005) vinden hun oorsprong in zijn fascinatie voor spel. Terwijl veel van de figuren bedoeld zijn om aan games deel te nemen hebben zijn kleine beeldjes zich inmiddels ontwikkeld tot zelfstandige kunstwerkjes.

Miniatuurschilderwerk van Kilian van Rooij

Wild Kijken & Lenig Denken

Het Wilde Oog ensceneert onder het motto Wild Kijken & Lenig Denken ontmoetingen tussen culturen resulterend in portretten, fotoreeksen, theatrale documentaires, performances en publicaties. Hans Lemmerman lichtte begin deze maand op de radio een project met de bijzondere diva’s uit Spakenburg toe. Het gesprek raakt veel aan cultuurgeschiedenis.

(Foto: Wout Nooitgedagt)

🎧 Het Hapsis Huis radio LIVE van vrijdag 5 augustus 2022

24 uur per dag radio

 

Met de radiostream op de website is Het Hapsis Huis radio 24 uur per dag te beluisteren. Daar zijn ook de live radioprogramma's te volgen. Alle eerdere en aankomende gebeurtenissen zijn te vinden onder de button Activiteiten op de website.

https://hethapsishuis.nl

Copyright © 2022 HaptonomieNet, Stichting Hapsis Utrecht. Alle rechten voorbehouden.

U ontvangt HaptonomieNet omdat u interesse heeft getoond in projecten van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht of in werkzaamheden van Praktijk Leander Tijdhof.

Stichting Hapsis Utrecht
Eemstraat 7
3522 SN Utrecht
KvK 62755072

Ontwerp: Doets Design

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf u dan hier uit


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Praktijk Leander Tijdhof · Eemstraat 7 · Utrecht, Ut 3522 SN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp