Copy

 Troost in de filosofie

Soms lijden we aan het leven en zoeken we troost. Dat is het thema van een tiental hoorcolleges die filosofe Petra Bolhuis en gepensioneerd psychiater Gradus van Florestein in de komende tijd zullen verzorgen in het hoger onderwijs.

De Canadese historicus Michael Ignatieff schreef recent een bestseller met voorbeelden van troost. Het boek draagt bij aan de basis voor een lessenreeks die binnenkort gevolgd kan worden in Amsterdam, Groningen en Sneek. Petra Bolhuis en Gradus van Florestein waren vanmiddag te gast in Het Hapsis Huis radio LIVE. De uitzending duurde ruim een uur en is na te luisteren.

🎧 Het Hapsis Huis radio LIVE over troost

Hé Mister Parkinson

In de theatermonoloog Hé Mister Parkinson volgen we Lodewijk. Hij heeft een paar jaar geleden de diagnose Parkinson gekregen. Lodewijk worstelt met de symptomen van de ziekte en is bang voor wat er komen gaat. Hij komt in een emotionele rollercoaster. Makers Edward Augusteyn en Eltjo Herder zijn binnenkort te gast in de studio van Het Hapsis Huis radio LIVE.

Foto: 
acteur Eltjo Herder in Hé Mister Parkinson

Het Hapsis Huis radio LIVE: Hé Mister Parkinson
Copyright © 2022 HaptonomieNet, Stichting Hapsis Utrecht. Alle rechten voorbehouden.

U ontvangt HaptonomieNet omdat u interesse heeft getoond in projecten van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht of in werkzaamheden van Praktijk Leander Tijdhof.

Stichting Hapsis Utrecht
Eemstraat 7
3522 SN Utrecht
KvK 62755072

Ontwerp: Doets Design

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf u dan hier uit


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Praktijk Leander Tijdhof · Eemstraat 7 · Utrecht, Ut 3522 SN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp