Een takenlijst die jou wel rust geeft.
Weer een geweldige tip van "Een Helder Hoofd". Wij leveren nachtrust.

Beste <<Voornaam>>,

Hierbij ontvang je onze nieuwste E-zine, met weer een nuttige tip om nog efficiënter en effectiever met je werk om te gaan.
Deze keer gaat het over hoe jij ook een takenlijst krijgt die wel rust geeft.

Met een heldere groet,
Eric van den Heuvel
EvdHeuvel@EenHelderHoofd.nl
www.EenHelderHoofd.nl

Artikel: Een takenlijst die jou wel rust geeft.

Herken je de als maar langer worden takenlijstjes? Je komt weer eens in een drukke periode en ziet door de bomen het bos niet meer. Wat doe je dan? Je pakt een stuk papier en schrijft alles op wat in je opkomt dat je nog moet doen. Dit geeft rust. In je enthousiasme van het goede gevoel, wordt de takenlijst als maar langer en langer. Er komt meer bij dan er af gaat. En weer heb je het gevoel dat het boven je hoofd gaat groeien. Klik hier en lees het antwoord hierop
 

Agenda van Een Helder Hoofd

12-mrt-2014 12:00 Masterclass voor studenten en alumni Radboud Universiteit Nijmegen
27-mrt-2014 08:45 Open workshop, Schijndel.
02-apr-2014 19:30 Lezing DNO Den Bosch
14-apr-2014 19:30 Lezing bij Ondernemersvereniging Haaren.

Open workshop "Je voornemens de Baas"
(Time-management 2.0)

Indien er een medicijn zou waardoor je geen tijd meer verliest, zou je die dan nemen?
Helaas is zo'n medicijn nog niet uitgevonden, maar we hebben het een na beste voor jou in petto. Een Workshop "Je voornemens de baas" (Time- management 2.0) waardoor je zelf de vaardigheden ontwikkeld om weer overzicht en controle te krijgen over je tijd en aandacht.

Speciaal voor jou, <<Voornaam>>, hebben we een workshop van een halve dag samengesteld die dit probleem analyseert en oplost.
De komende workshop "Je voornemens de Baas" (Time-management 2.0) is op donderdagochtend 27 maart 2014.
Klik hier voor meer informatie, kosten en inschrijven.

Even voorstellen. Wij leveren nachtrust !

"Een Helder Hoofd" adviseert,  begeleidt, geeft workshops, trainingen, masterclasses en is gastspreker op het gebied van Time Management 2.0. De basis hiervoor zijn de theorieën van Stephen R. Covey, Merlin Mann en David Allen welke vertaald worden naar praktisch dagelijks gebruik. Onze methodiek realiseert een productiviteitsverhoging en vermindert de werkstress omdat er overzicht en controle ontstaat op de door U toegezegde verplichtingen. Concreet helpen wij kenniswerkers bij het verzamelen, beoordelen en ordenen van alle open eindjes die als werk gezien worden. Gevolg is dat er in het brein ruimte, een helder hoofd, ontstaat waardoor de stress wordt verminderd en men de creatieve eigenschappen van het brein optimaal kan benutten. Wilt u ook een effectieve verwerking van u dagelijkse beslommeringen in uw werk neem dan contact op met:
"Een Helder Hoofd".
EvdHeuvel@EenHelderHoofd.nl
Tel. 073 - 623 28 04

Wil jij ook jouw voornemens de baas worden en 10 tot 20% van de tijd die je dagelijks verliest, weer terug krijgen, volg dan bij ons de workshop "Je voornemens de Baas",  of laat u persoonlijk coachen door "Een Helder Hoofd".
Copyright © 2014 EenHelderHoofd.nl, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp