Goede voornemens die wel realiseerbaar zijn.

Weer een geweldige tip van "Een Helder Hoofd". Wij leveren nachtrust.
Beste  <<Voornaam>>,

Hierbij ontvang je onze nieuwste E-zine, met weer een nuttige tip om nog efficiënter en effectiever met je werk om te gaan.
Deze keer gaat het over voornemens voor het nieuwe jaar die wel realiseerbaar zijn. Ik wens je alvast een prettige jaarwisseling en een goed, gezond en helder 2014.

Met een heldere groet,
Eric van den Heuvel
EvdHeuvel@EenHelderHoofd.nl
www.EenHelderHoofd.nl

Goede voornemens die wel realiseerbaar zijn.

Wordt je ook regelmatig gevraagd wat je goede voornemens zijn voor het nieuwe jaar? Hier een antwoord waarbij je later nooit in verlegenheid gebracht wordt omdat je de voornemens niet hebt gerealiseerd.

Start je lijstje met goede voornemens met zaken die je NIET meer gaat doen. Meestal zijn deze eenvoudiger dan zaken die je wel gaat doen. Een uitzondering is hierop is natuurlijk stoppen met roken.

Dus begin het nieuwe jaar met zaken die je NIET meer gaat doen, zoals:
  • NIET direct lezen en reageren op e-mails als deze binnenkomen. Als het urgente zaken betreft, dan zal men jou zeker geen mail sturen. Ze bellen jou of men komt direct aan jouw deur of je bureau.
  • NIET meer alle nieuwsbronnen lezen. Kies een handige verzamelpagina van jouw favoriete krant of van een algemene nieuwsbron, zoals nu.nl of nieuws.nl. Meestal is eenmaal lezen per dag ruim voldoende.
  • NIET meer alle social media berichten direct lezen. Maak een apart e-mail account aan, bijvoorbeeld op www.gmail.com en laat alle updates en berichten van je Twitter, Facebook, Linkedin contacten naar dit aparte emailaccount sturen. Zo worden je belangrijke berichten niet ondergesneeuwd door al het social media gekwetter en geblaat.
  • NIET meer naar vergaderingen gaan die geen duidelijke agenda of doel hebben. Hierdoor voelen de genodigden zich niet geroepen om zich voor te bereiden. Het gevolg is veel gepraat en weinig besluiten en waarschijnlijk loopt de vergadering, qua tijd, erg uit.
  • NIET meer proberen een datum te prikken via e-mail. Wil je een afspraak met één persoon, pak dan de telefoon. Indien je per mail met meerdere personen een afspraak wilt maken resulteert dit vaak in vele e-mailberichten direct aan jou of in CC aan jou. Gebruik dan liever hulpmiddelen zoals de mogelijkheid van Outlook om verschillende agenda’s van je collega’s naast elkaar te zetten. Indien je geen...... Lees de rest van dit artikel..Wil jij ook jouw voornemens de baas worden en 10 tot 20% van de tijd die je dagelijks verliest, weer terug krijgen, volg dan bij ons de workshop "Je voornemens de Baas", of laat u persoonlijk coachen door "Een Helder Hoofd".

 

Workshop "Je voornemens de baas" (Time-management 2.0)
Volgend jaar starten we weer met de open workshop "Je voornemens de baas" (Time-management 2.0), op donderdagochtend 30 januari 2014.
Investering: € 195 excl. 21% btw. Indien je voor 4 januari 2014 reserveert krijg je van ons 10% vroegboekkorting.
Klik hier voor meer informatie.


Wij leveren nachtrust !

"Een Helder Hoofd" adviseert,  begeleidt, geeft lezingen en workshops op het gebied van Time Management 2.0. De basis hiervoor zijn de theorieën van Stephen R. Covey, Merlin Mann en David Allen welke vertaald worden naar praktisch dagelijks gebruik. Onze methodiek realiseert een productiviteitsverhoging en vermindert de werkstress omdat er overzicht en controle ontstaat op de door U toegezegde verplichtingen. Concreet helpen wij kenniswerkers bij het verzamelen, beoordelen en ordenen van alle open eindjes die als werk gezien worden. Gevolg is dat er in het brein ruimte, een helder hoofd, ontstaat waardoor de stress wordt verminderd en men de creatieve eigenschappen van het brein optimaal kan benutten. Wilt u ook een effectieve verwerking van u dagelijkse beslommeringen in uw werk neem dan contact op met:
"Een Helder Hoofd".
Tel. 073 - 623 28 04
Copyright © 2013 EenHelderHoofd.nl, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp