Zo krijg jij ook een Korte To-Do lijst.
Weer een geweldige tip van "Een Helder Hoofd". Wij leveren nachtrust.
Beste <<Voornaam>>,

Hierbij ontvang je onze nieuwste E-zine, met weer een nuttige tip om nog efficiënter en effectiever met je werk om te gaan.
Deze keer gaat het over hoe jij ook een Korte To-Do lijst krijgt. Leestijd van dit artikel is ongeveer 2 minuten en 30 seconden. Je bespaart een veelvoud hiervan.

Met een heldere groet,
Eric van den Heuvel
EvdHeuvel@EenHelderHoofd.nl
www.EenHelderHoofd.nl
Volg mij op Twitter

Hoe jij ook een Korte To-Do lijst krijgt.

Herken je de situatie in hectische tijden dat je voor wat overzicht wil zorgen. Je schrijft dan alle taken die je nog moet doen op een lijstje. Ondanks dat je ervaart dat dit direct rust geeft, zorgt later het lijstje er ook voor dat je er van bewust wordt dat je nog erg veel moet doen. Hoe krijg je dan weer de rust terug, die je ervoer toe je net het lijstje had opgesteld?
<Klik hier en lees het antwoord hierop>

Meer tips van Een Helder Hoofd.

Gratis lezing "Je voornemens de Baas"
bij "Kennisborrel" Den Bosch 

27 februari 2014, 17:00

Regelmatig houd ik lezingen hoe je in deze hectische tijd toch alles gedaan kunt krijgen wat je als ondernemer of professional belangrijk vindt. Veel mensen hebben een overvolle to-do lijst met zaken die hun aandacht en tijd nodig hebben en er ontstaat regelmatig het gevoel dat men de grip verliest op verschillende openstaande zaken. Hoe krijgt je dan de controle en focus weer terug over alle zaken en voornemens die je aandacht nodig hebben? Speciaal voor ondernemers en professionals in de regio Den Bosch vertel ik hierover als gastspreker tijdens de Kennisborrel van 27 februari as. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Agenda van Een Helder Hoofd

27-feb-2014 17:00 Lezing Kennisborrel Den Bosch
12-mrt-2014 12:00 Masterclass voor studenten en alumni Radboud Universiteit Nijmegen
27-mrt-2014 08:45 Workshop, Schijndel.
02-apr-2014 09:30 Lezing DNO Den Bosch

Wij leveren nachtrust !

"Een Helder Hoofd" adviseert,  begeleidt, geeft workshops, trainingen, masterclasses en is gastspreker op het gebied van Time Management 2.0. De basis hiervoor zijn de theorieën van Stephen R. Covey, Merlin Mann en David Allen welke vertaald worden naar praktisch dagelijks gebruik. Onze methodiek realiseert een productiviteitsverhoging en vermindert de werkstress omdat er overzicht en controle ontstaat op de door U toegezegde verplichtingen. Concreet helpen wij kenniswerkers bij het verzamelen, beoordelen en ordenen van alle open eindjes die als werk gezien worden. Gevolg is dat er in het brein ruimte, een helder hoofd, ontstaat waardoor de stress wordt verminderd en men de creatieve eigenschappen van het brein optimaal kan benutten. Wilt u ook een effectieve verwerking van u dagelijkse beslommeringen in uw werk neem dan contact op met:
"Een Helder Hoofd".
EvdHeuvel@EenHelderHoofd.nl
Tel. 06 - 54 36 44 42 of 073 - 623 28 04

Wil jij ook jouw voornemens de baas worden en 10 tot 20% van de tijd die je dagelijks verliest, weer terug krijgen, volg dan bij ons de workshop "Je voornemens de Baas",  of laat u persoonlijk coachen door "Een Helder Hoofd".

Indien er een MEDICIJN zou waarmee je geen tijd meer verliest, zou je die dan nemen?

Helaas is zo'n medicijn nog niet uitgevonden, maar we hebben het een na beste voor jou in petto. Een korte Workshop "Je voornemens de baas" (Time- management 2.0) waardoor je zelf de vaardigheden ontwikkeld om weer overzicht en controle te krijgen over je tijd en aandacht.
Speciaal voor de ondernemer en de zakelijke professional in loondienst hebben we een workshop van een halve dag samengesteld die dit probleem analyseert en oplost.
De komende workshop "Je voornemens de Baas" (Time-management 2.0) is op donderdagochtend 27 maart 2014.
Klik hier voor meer informatie, kosten en inschrijven.

Stuur deze informatie door  naar een vriend
Copyright © 2014 EenHelderHoofd.nl, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp