Hoe ook jij zonder uitstelgedrag en sinterklaasstress 5 december kan overleven.

Weer een geweldige tip van "Een Helder Hoofd". Wij leveren nachtrust.
Beste  <<Voornaam>>,

Hierbij ontvang je onze nieuwste E-zine, met weer een nuttige tip om nog efficiënter en effectiever met je werk om te gaan.
Deze keer gaat het over uitstelgedrag en sinterklaasstress. Je krijgt antwoord op de vraag waarom, hoe en wat je hiertegen kunt doen.
Veel leesplezier.

Met een Heldere groet,
Eric van den Heuvel
EvdHeuvel@EenHelderHoofd.nl
www.EenHelderHoofd.nl

Hoe jij ook de sinterklaasstress kan overlevenIn dit artikel:
  • Herkenbare situaties van uitstelgedrag
  • Wat kun je tegen dit uitstelgedrag doen
  • Van perfectionisme naar minder streng
  • Voorkom het schrikeffect van een deadline
  • Je voornemens de Baas

Uit onderzoek blijkt dat 48 procent van de ondervraagden lijdt aan Sinterklaasstress in aanloop naar 5 december. Een groot deel van deze stress wordt veroorzaakt door uitstelgedrag.

Herken je de volgende situatie
Vaak denkt je half november nog, dat je genoeg tijd hebt voor het uitzoeken van een cadeau, maken van een surprise en het schrijven van een gedicht. Of vind je van jezelf dat de surprise of het gedicht zo perfect in elkaar moet zitten, dat je jezelf verliest in kleine details voordat je er aan begint? Of heb je last van onzekerheid? Want als je er niet aan begint, kan het ook niet mislukken. Een argument dat vaak voorkomt is dat je het beste onder druk presteert.

Wat kun je tegen dit uitstelgedrag doen
Vooral het laatste argument, dat je het beste onder druk presteert, herken je meestal niet als uitstelgedrag. Waarom kan je jezelf wel er toe zetten om efficiënt te werken als de deadline in zicht is maar kan je dit niet als er nog tijd genoeg is? Lees de rest van dit artikel voor het antwoord hierop →


Wil jij ook jouw voornemens de baas worden en 10 tot 20% van de tijd die je dagelijks verliest, weer terug krijgen, volg dan bij ons de workshop "Je voornemens de Baas", of laat u persoonlijk coachen door "Een Helder Hoofd".

Workshop "Je voornemens de baas" (Time-management 2.0)
Volgend jaar starten we weer met de open workshop "Je voornemens de baas" (Time-management 2.0), op donderdagochtend 30 januari 2014.
Investering: € 195 excl. 21% btw. Indien u 4 weken van te voren reserveert krijg je van ons 10% vroegboekkorting.
Klik hier voor meer informatie.


Wij leveren nachtrust !

"Een Helder Hoofd" adviseert,  begeleidt, geeft lezingen en workshops op het gebied van Time Management 2.0. De basis hiervoor zijn de theorieën van Stephen R. Covey, Merlin Mann en David Allen welke vertaald worden naar praktisch dagelijks gebruik. Onze methodiek realiseert een productiviteitsverhoging en vermindert de werkstress omdat er overzicht en controle ontstaat op de door U toegezegde verplichtingen. Concreet helpen wij kenniswerkers bij het verzamelen, beoordelen en ordenen van alle open eindjes die als werk gezien worden. Gevolg is dat er in het brein ruimte, een helder hoofd, ontstaat waardoor de stress wordt verminderd en men de creatieve eigenschappen van het brein optimaal kan benutten. Wilt u ook een effectieve verwerking van u dagelijkse beslommeringen in uw werk neem dan contact op met:
"Een Helder Hoofd".
Tel. 073 - 623 28 04
Copyright © 2013 EenHelderHoofd.nl, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp