Help, was mijn e-mailbox maar een gewone brievenbus. Hoe verklein je de digitale stapel.
Weer een geweldige tip van "Een Helder Hoofd". Wij leveren nachtrust.
Beste  <<Voornaam>>,

Hierbij ontvang je onze nieuwste E-zine, met weer een nuttige tip om nog efficiënter en effectiever met je werk om te gaan.
Deze week gaat het over het omgaan met je nooit leegkomende e-mailbox. Je krijgt antwoord op de vraag hoe je deze digitale stapel kunt verkleinen.

Helaas is in de vorige nieuwsbrief iets mis gegaan met het doorklikken naar de tip over het bijhouden van alle informatie. Met als titel "Bijhouden van alle informatie is als drinken uit een brandslag".
Onze excuses daarvoor.

Weer een nieuwe tip vind je hieronder. Veel leesplezier.

Met een heldere groet,
Eric van den Heuvel
EvdHeuvel@EenHelderHoofd.nl
www.EenHelderHoofd.nl

Was je e-mailbox maar een gewone brievenbus

Hoe jij ook jouw e-mailstapel kan verkleinen.

In deze tip:
  • Knettergek worden van e-mail
  • Post waar je niet gek van wordt
  • Wat je niet met je post moet doen
  • De onduidelijkheid van elektronische post
  • De oplossing van het verkleinen van de digitale stapel

Knettergek worden van e-mail
“Knettergek word ik van mijn e-mailbox”. Deze emotionele reactie hoor ik regelmatig in verschillende vormen tijdens de workshop “Je voornemens de baas” ( Timemanagement 2.0 ). Als ik dan vraag naar de oorzaak krijg ik meestal de volgende antwoorden.
  • Het einde komt nooit in zicht
  • Het is zo veel
  • Ik verlies het overzicht
  • Ik voel mij schuldig dat hij nog zo vol zit.
  • Veel e-mails zijn onduidelijk, het lijkt wel een proefwerk tekstverklaren.
Lees verder voor het antwoord hierop →


Wil jij ook jouw voornemens de baas worden en 10 tot 20% van de tijd die je dagelijks verliest, weer terug krijgen, volg dan bij ons de workshop "Je voornemens de baas", of laat u persoonlijk coachen door "Een Helder Hoofd".

Workshop
Timemanagement 2.0

Dit jaar is er nog maar één open workshop "Je voornemens de baas" ( Timemanagement 2.0) , op donderdagochtend 28 november 2013.
Investering: € 135 excl. 21% btw.
Klik hier voor meer informatie.
Eric van den Heuvel

Wij leveren nachtrust !

"Een Helder Hoofd" adviseert,  begeleidt, geeft lezingen en workshops op het gebied van Time Management 2.0. De basis hiervoor zijn de theorieën van Stephen R. Covey, Merlin Mann en David Allen welke vertaald worden naar praktisch dagelijks gebruik. Onze methodiek realiseert een productiviteitsverhoging en vermindert de werkstress omdat er overzicht en controle ontstaat op de door U toegezegde verplichtingen. Concreet helpen wij kenniswerkers bij het verzamelen, beoordelen en ordenen van alle open eindjes die als werk gezien worden. Gevolg is dat er in het brein ruimte, een helder hoofd, ontstaat waardoor de stress wordt verminderd en men de creatieve eigenschappen van het brein optimaal kan benutten. Wilt u ook een effectieve verwerking van u dagelijkse beslommeringen in uw werk neem dan contact op met: "Een Helder Hoofd". Tel. 073 - 623 28 04
Copyright © 2013 EenHelderHoofd.nl, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp