Een subliem functioneringsgesprek door time-management vaardigheden
Weer een geweldige tip van "Een Helder Hoofd". Wij leveren nachtrust.
Beste  <<Voornaam>>,

Hierbij ontvang je onze nieuwste E-zine, met weer een nuttige tip om nog efficiënter en effectiever met je werk om te gaan.
Deze keer gaat het over hoe je middels time-management vaardigheden een betere beoordeling krijgt tijdens een functioneringsgesprek.

Met een heldere groet,
Eric van den Heuvel
EvdHeuvel@EenHelderHoofd.nl
www.EenHelderHoofd.nl

Een subliem functioneringsgesprek door time-management vaardigheden.

Werk je in een organisatie waar je periodiek wordt beoordeeld? En ben je dan zenuwachtig voor een functioneringsgesprek? Dat is nergens voor nodig als je de, in dit artikel beschreven, rode draad van het gesprek zelf in je achterhoofd houdt. Deze rode draad kun je zelf in het gesprek sturen, zonder dat je leidinggevende hier iets van merkt. Het is erg eenvoudig.

Benadruk je time-management vaardigheden
De insteek is dat je zelf kunt vertellen over je goede time-management vaardigheden. Hiermee kun je aantonen dat je erg competent bent voor je functie, zonder inhoudelijk in te gaan op bepaalde uitgevoerde werkzaamheden in het verleden. Dit voorkomt discussie over taken en projecten uit het verleden waarbij jij en jouw leidinggevenden misschien inhoudelijk van mening over verschillen

Jouw bijdrage door time-management
Vertel welke situatie er.....<Klik hier en lees verder>

Wil jij ook jouw voornemens de baas worden en 10 tot 20% van de tijd die je dagelijks verliest, weer terug krijgen, volg dan bij ons de workshop "Je voornemens de Baas", (er zijn nu nog maar enkele plaatsen beschikbaar!) of laat u persoonlijk coachen door "Een Helder Hoofd".

 

Workshop "Je voornemens de baas" (Time-management 2.0)
Volgend jaar starten we weer met de open workshop "Je voornemens de baas" (Time-management 2.0), op donderdagochtend 30 januari 2014.
Er zijn nu nog maar enkele plaatsen beschikbaar!
Klik hier voor meer informatie.


Wij leveren nachtrust !

"Een Helder Hoofd" adviseert,  begeleidt, geeft lezingen en workshops op het gebied van Time Management 2.0. De basis hiervoor zijn de theorieën van Stephen R. Covey, Merlin Mann en David Allen welke vertaald worden naar praktisch dagelijks gebruik. Onze methodiek realiseert een productiviteitsverhoging en vermindert de werkstress omdat er overzicht en controle ontstaat op de door U toegezegde verplichtingen. Concreet helpen wij kenniswerkers bij het verzamelen, beoordelen en ordenen van alle open eindjes die als werk gezien worden. Gevolg is dat er in het brein ruimte, een helder hoofd, ontstaat waardoor de stress wordt verminderd en men de creatieve eigenschappen van het brein optimaal kan benutten. Wilt u ook een effectieve verwerking van u dagelijkse beslommeringen in uw werk neem dan contact op met:
"Een Helder Hoofd".
Tel. 073 - 623 28 04
Copyright © 2014 EenHelderHoofd.nl, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp