Waarom jouw einde van het jaar zo hectisch is.

Weer een geweldige tip van "Een Helder Hoofd". Wij leveren nachtrust.
Beste  <<Voornaam>>,

Hierbij ontvang je onze nieuwste E-zine, met weer een nuttige tip om nog efficiënter en effectiever met je werk om te gaan.
Deze keer gaat het over de eindejaarshectiek. Je krijgt antwoord op de vraag waarom, hoe en wat je hiertegen kunt. Veel leesplezier.

Met een heldere groet,
Eric van den Heuvel
EvdHeuvel@EenHelderHoofd.nl
www.EenHelderHoofd.nl

Waarom jouw einde van het jaar zo hectisch is.


In dit artikel:
  • Hoe beperk je de druk van buiten
  • Laat het einde van het jaar je helpen

Herken je het gevoel dat je richting het einde van het jaar een aantal zaken afgewerkt wil hebben? En lijkt het niet dat ieder jaar dat gevoel steeds eerder ontstaat. Waar ligt dit aan en wat kun je er aan doen?

Jij bepaald zelf de psychologische grens
De wereld stopt niet na 31 december, sterker nog, hierna start een nieuw begin. Daarom wil je oude zaken in het oude jaar afgehandeld zien om zo fris en opgeruimd het nieuwe jaar binnen te gaan. Eigenlijk bevestig je in veel gevallen zelf deze grensovergang van het oude jaar naar het nieuwe jaar als deadline voor veel zaken. Als je kritisch naar sommige af te ronden taken kijkt, vindt je er best een aantal die je zonder problemen in het nieuwe jaar kunt afronden.

Hoe beperk je druk van buiten
Zeker in december worden we...... Lees de rest van dit artikel..


Wil jij ook jouw voornemens de baas worden en 10 tot 20% van de tijd die je dagelijks verliest, weer terug krijgen, volg dan bij ons de workshop "Je voornemens de Baas", of laat u persoonlijk coachen door "Een Helder Hoofd".

Workshop "Je voornemens de baas" (Time-management 2.0)
Volgend jaar starten we weer met de open workshop "Je voornemens de baas" (Time-management 2.0), op donderdagochtend 30 januari 2014.
Investering: € 195 excl. 21% btw. Indien je 4 weken van te voren reserveert krijg je van ons 10% vroegboekkorting.
Klik hier voor meer informatie.


Wij leveren nachtrust !

"Een Helder Hoofd" adviseert,  begeleidt, geeft lezingen en workshops op het gebied van Time Management 2.0. De basis hiervoor zijn de theorieën van Stephen R. Covey, Merlin Mann en David Allen welke vertaald worden naar praktisch dagelijks gebruik. Onze methodiek realiseert een productiviteitsverhoging en vermindert de werkstress omdat er overzicht en controle ontstaat op de door U toegezegde verplichtingen. Concreet helpen wij kenniswerkers bij het verzamelen, beoordelen en ordenen van alle open eindjes die als werk gezien worden. Gevolg is dat er in het brein ruimte, een helder hoofd, ontstaat waardoor de stress wordt verminderd en men de creatieve eigenschappen van het brein optimaal kan benutten. Wilt u ook een effectieve verwerking van u dagelijkse beslommeringen in uw werk neem dan contact op met:
"Een Helder Hoofd".
Tel. 073 - 623 28 04
Copyright © 2013 EenHelderHoofd.nl, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp