Hoe verhoudt jouw rendement op tijd zich op het rendement van jouw bedrijf? Weer een geweldige tip van "Een Helder Hoofd". Wij leveren nachtrust.
Beste  <<Voornaam>>,

Hierbij ontvang je onze nieuwste E-zine, met weer een nuttige tip om nog efficiënter en effectiever met je werk om te gaan.
Deze keer gaat het over de lange termijn effecten van goed Timemanagement. Je krijgt antwoord op de vraag hoe je weer de balans terugkrijgt tussen korte en lange termijn taken.

Veel leesplezier.

Met een heldere groet,
Eric van den Heuvel
EvdHeuvel@EenHelderHoofd.nl
www.EenHelderHoofd.nl

Tijd is Geld. Beleggen in Timemanagement op lange termijn.


In dit artikel:

  • Hoe verhoudt jouw rendement op tijd zich op het rendement van jouw bedrijf?
  • Jouw plan of iemand anders zijn plan?
  • Voor Timemanagement heb je moed nodig.
  • Het belang van lange-termijnrendement bij Timemanagement.
  • Hoe krijg je met Timemanagement de balans weer in evenwicht?
Hoe verhoudt jouw rendement op tijd zich op het rendement van jouw bedrijf?

Beleggen met een lange-termijnstrategie is beter dan beleggen met een korte-termijnstrategie. Dit lees ik zojuist in de column van Jean Paul van Bavel, directeur vermogensbeheer bij CapitalAtWork, in het zakelijke magazine van Regio Business van november 2013.
Dit geldt ook voor de besteding van jouw tijd. We spreken dan over verstandig timemanagement. Je kunt de hele dag bezig zijn met belangrijke en urgente taken en genieten van de snelle resultaten hiervan. Maar in hoeverre dragen deze quick wins bij tot jouw lange-termijndoelen?
Lees de rest van dit artikel voor het antwoord hierop →


Wil jij ook jouw voornemens de baas worden en 10 tot 20% van de tijd die je dagelijks verliest, weer terug krijgen, volg dan bij ons de workshop "Je voornemens de Baas", of laat u persoonlijk coachen door "Een Helder Hoofd".

Workshop "Je voornemens de baas" (Timemanagement 2.0)
Laatste open workshop "Je voornemens de baas" ( Timemanagement 2.0) van dit jaar, op donderdagochtend 28 november 2013. Er is nog één plek beschikbaar.
Investering: € 135 excl. 21% btw.
Klik hier voor meer informatie.


Wij leveren nachtrust !

"Een Helder Hoofd" adviseert,  begeleidt, geeft lezingen en workshops op het gebied van Time Management 2.0. De basis hiervoor zijn de theorieën van Stephen R. Covey, Merlin Mann en David Allen welke vertaald worden naar praktisch dagelijks gebruik. Onze methodiek realiseert een productiviteitsverhoging en vermindert de werkstress omdat er overzicht en controle ontstaat op de door U toegezegde verplichtingen. Concreet helpen wij kenniswerkers bij het verzamelen, beoordelen en ordenen van alle open eindjes die als werk gezien worden. Gevolg is dat er in het brein ruimte, een helder hoofd, ontstaat waardoor de stress wordt verminderd en men de creatieve eigenschappen van het brein optimaal kan benutten. Wilt u ook een effectieve verwerking van u dagelijkse beslommeringen in uw werk neem dan contact op met:
"Een Helder Hoofd".
Tel. 073 - 623 28 04
Copyright © 2013 EenHelderHoofd.nl, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp