Copy

Een goed inkoopplan maakt het verschil.

contact: +31(0)654624509

Doet u uw inkopen rationeel of emotioneel?

‘Inkopen is een serieuze business geworden, een vak dat specialisme vraagt!’ - Harry Bijl -


vinkje7Welke omzet wil ik realiseren?

vinkje7

Hoe stuur ik de marge?

vinkje7Wat is de norm voor doorverkoop?


vinkje7Met welke merken ga ik door?

vinkje7Hoe houd ik rekening met de voorraad  als ik het inkoopbudget vaststel?

vinkje7

Wanneer heb ik mijn geïnvesteerde inkoop terugverdient?

vinkje7Wie kan mij adviseren bij het inkoopplan?

Als u zich deze vragen regelmatig stelt, zit u al op de goede weg.

Maar nu de antwoorden nog…

Een doordacht inkoopplan is daarbij essentieel. 
Hier komen de vragen en antwoorden bij elkaar. 
Veel ondernemers vinden het vooraf plannen en budgetteren lastig.

Gelukkig hoeft u dat niet alleen te doen.

ModemanagementEr zijn twee opties  om het inkoopplan* te gaan maken:

  1. Samen ( dus niet in een workshop!) maken wij één op één uw winter 2014 inkoopplan*, waarbij we op een locatie die u uitkomt aan de slag gaan. Tarief op navraag!  
  2. Workshops  In een groep met andere ondernemers, gaan we via een presentatie dieper in wat de kengetallen betekenen en welke invloed ze op de bedrijfsvoering hebben.  Daarna gaan we gezamenlijk aan de slag en maken we een begin met het Excel inkoopplan*W 2014. Data: 9 en 16 december 2013, 6 en 13 januari 2014 en 20 januari 2014. Steeds op een maandag. U betaald vooraf voor deze workshops van één dag inclusief lunch en het model inkoopplan€ 375 (exclusief BTW). Ik adviseer u om met meerdere deelnemers te komen, omdat er in een workshop ook veel werk te verrichten is. U betaald dan vanaf de 2e deelnemer € 250 (exclusief BTW). De workshops worden in de regio Den Haag -Leiden gehouden en zijn inclusief lunch. Ontvangst vanaf 9.30 uur met koffie en start om 10.00 uur tot ongeveer 16.30 uur. Locatie gegevens ontvangt u na uw aanmelding!
 
Voorwaarde voor beide opties is dat u over de volgende cijfers kunt beschikken: Per artikelgroep en per merk de omzet in euro's en in stuks, de eindvoorraad in euro's en in stuks  en de brutowinst! Over (winter 2012 indien beschikbaar )en winter 2013! Tevens, dat u voor de workshop een laptop met Excel ter beschikking heeft. In beide gevallen ondersteun ik u, met een voor u op maat gemaakte inkoopplanning* en budgettering.

Reserveer hier uw datum voor een workshop. 9 of 16 december 2013, 6 of 13 januari 2014 of 20 januari 2014.     In overleg bespreken we dan de details**. 

Door het inkoopplan* voor winter 2014 te gebruiken wordt uw brutowinst verbeterd, dit geeft een belangrijke bijdrage aan het rendement van uw modeonderneming.

Wilt u live zien hoe het winter 2014 inkoopplan* werkt en welke mogelijkheden deze u biedt? Maak een webinar afspraak voor een één op één kennismakingssessie. We spreken datum en tijd af en kijken (gewoon thuis achter uw eigen computer, vanuit uw luie stoel)  hoe dit plan ook voor u werkt. 

Een goede voorbereiding op het inkopen voor winter 2014 betekent dat u een inkoopplan* en inkoopbudget maakt voordat het inkoopseizoen van start gaat.

Meer informatie?
Over de mogelijkheden, prijzen en de voorwaarden van het plan kunt u vrijblijvend contact opnemen .

Cor van Laar
Schouwweg 16
2243 BB Wassenaar
Tel.: +31(0)654624509

info@modemanagement.nl 

KvK: 51861119  

P.S.
Let op:
  De inkoopplanning data zijn altijd snel volgeboekt.
Tijdig reserveren is aangewezen en direct aanmelden is dus de boodschap!

note:
*Het inkoopplan is ontworpen door Stef Bus van Busbedrijfsadvies. Modemanagement Cor van Laar heeft toestemming om dit te gebruiken   **Uit de algemene voorwaarden, die u ontvangt bij reservering:  Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop worden afgelast indien twee dagen voor aanvang van de workshop het aantal aanmeldingen kleiner is dan het vereiste aantal deelnemers van de workshop. De datum kan in overleg met de deelnemers worden aangepast. De betaling geschiedt 3 weken voordat de workshop begint en dient inclusief BTW te worden voldaan.

P.S.: Maak direct een afspraak met mij voor inkoopplanning?
Natuurlijk weet u wat de nieuwe mode richting voor winter 2014 wordt, maar een planning maken en budgetteren is er in de praktijk (te) vaak niet bij!
Heeft u zicht op uw resultaten? Hoe staat het met de doorverkoop en de marge?
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

ORGANISEER U EIGEN EVENT MET CARL VAN DE VELDE


Ik plaats deze mail omdat ik oprecht denk dat u hier veel waarde aan zult hebben.

Door de huidige conjunctuur, ook wel economische uitdagende tijden genoemd of de crisis, hoor ik van veel relaties binnen mijn netwerk dat de traditionele manier van klanten werven, binden en boeien niet meer volstaat, bovendien kost promotie en marketing soms veel geld.

Uzelf op een unieke manier positioneren in de markt vraagt vandaag de dag een unieke en zeer innovatieve aanpak. Mensen proberen van alles: er worden special events, themabijeenkomsten en borrels georganiseerd.

Maar heeft u weleens een zeer inspirerende gastspreker uitgenodigd tijdens u event?


Heeft u weleens een motiverende lezing georganiseerd voor uw zakelijke relatie die echt voor een boost gaat zorgen? Want als het met hun goed gaat dan gaat het met u toch ook goed? Wat doet u om echt binding te krijgen en te blijven houden met u eigen klanten?

 

Carl van de Velde is zo’n topspreker, welke mij zelf ook al meerdere malen behoorlijk gemotiveerd en geïnspireerd heeft.


Hij is ondernemer, top spreker en coach en een businessstrateeg van formaat!

 

Tijdens deze avondseminar kunt u zelf tussen de 150 en 200 zakelijke relaties uitnodigen om kennis te laten maken met de inspirerende activiteiten van Carl van de Velde voor uw eigen onderneming of businessclub.
Het is echt een unieke en inspirerende manier om uw zakelijke klanten/ business leden te blijven boeien en binden en bovendien is het een unieke kans om ook nieuwe leden kennis te laten maken.

 

Een relatie van mij genaamd Isabelle Plasmeijer en tevens coach van het Carl van de Velde Trainingsinstituut, organiseert deze 'joint-events' op Nederlandse bodem. Deze inspirerende seminars zijn speciaal voor ondernemers die op zoek zijn naar meer en beter. 
Mocht u meer willen weten neem dan gerust contact met haar op en vermeld Modemanagement Cor van Laar als bron!

 

Zij kijkt uit naar uw mailtje of telefoontje!

Isabelle@carlvandevelde.be

Tel. 06 146 389 35
 

Ik wens u alvast een schitterend event toe met Carl van de Velde!


Positieve groet,
Cor van Laar