Copy
VBGL logo
Maart 2016
VBGL Scientific
PASEN IN GLASS STUDIO CHRYSLER MUSEUM
We wilden u deze inspirerende en bij het seizoen passende film niet onthouden over een cursus glasblazen in de Glass Studio van het Chrysler Museum in Norfolk, Virginia, USA. Verschillende glazen paaseieren passeren de revu en zelfs een Paashaas komt voorbij.

Bekijk de film →

Interesse in FREE QUICKSCAN?
VBGL is instaat de totale inrichting van uw laboratorium of productiefaciliteit te verzorgen. Geheel kosteloos inventariseert VBGL voor uw bedrijf op basis van project of jaarafname de inkoop van lab benodigdheden, lab apparatuur en disposables.

Het leveren van chemie, service en onderhoud behoort ook tot de mogelijkheden om uw full service van dienst te kunnen zijn. Door directe samenwerking met fabrikanten kunnen wij tegen gunstige voorwaarden producten en diensten leveren die geheel op uw wensen afgestemd worden. Wij komen graag bij u langs om samen met u te inventariseren wat voor u de beste mogelijke oplossing is voor inkoop en beheer.

Neem contact op →

CULINAIRE HOOGTEPUNTEN IN FG RESTAURANT
Het luxe diner bij het fameuze FG Restaurant van masterchef François Geurds, gewonnen door ATM en georganiseerd vanwege de afsluiting van VBGL's 35-jarige jubileum, is een fantastische avond geworden met vele culinaire hoogtepunten.

VBGL zal dit jaar wederom een evenement organiseren op een nader te berichten locatie.