Copy
VBGL logo
April 2016
VBGL Scientific
Lab glass lente acties
20% KORTING OP ALLE CUSTOM-MADE LAB GLASWERK
In de maand mei biedt VBGL grote kortingen op al het glaswerk met speciale afmetingen en normering (ASTM, IP of NEN). VBGL kan de productie van speciaal glaswerk in korte tijd realiseren.

Door de jarenlange ervaring van onze glasinstrumentmakers kan VBGL een goede aanvulling binnen uw bedrijf zijn.

In veel gevallen blijkt duur standaard glaswerk namelijk heel goed te vervangen door goedkopere niet merkgebonden producten uit de glas-instrumentenmakerij van VBGL.

Profiteer nu van deze aanbieding en neem contact op met een van onze medewerkers.

Deze actie is geldig van 1 t/m 31 mei 2015.
Vraag offerte aan →

25% KORTING OP ALLE LAB GLASS REPARATIES
Glas repaor
Wat te doen met laboratoriumglaswerk dat beschadigd is? Gooi het dan niet weg, wij kunnen het in korte tijd repareren zodat het snel weer gebruikt kan worden. Graag halen wij kostbaar glaswerk bij onze klanten op om het schoon, spanningsvrij en gerepareerd terug te brengen!

Repareren is vaak goedkoper en valt sneller te realiseren dan het aanschaffen van nieuw glaswerk, zeker nu, met de fikse korting die VBGL in de maand mei hanteert.

Vraag een offerte op maat aan bij een van onze medewerkers. Deze actie is geldig van 1 t/m 31 mei 2015.
Vraag offerte aan →

Magische glazen gevel Chanelwinkel in Amsterdamse P.C. Hoofdstraat
De nieuwe Chanelwinkel in Amsterdam is aan de onderkant doorzichtig. De bakstenen, de deuren, de kozijnen: alles is van glas. Magisch. De bovenkant is traditioneel gemetseld. Architect Winy Maas van het Rotterdamse architectuur-bureau MVRDV combineerde zo authenticiteit met een spectaculaire innovatie.

Tovenarij lijkt het, alsof Harry Potter zijn onzichtbaarheidsmantel om de nieuwe Chanelwinkel in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat heeft gehangen. Het pand is aan de onderkant doorzichtig geworden: van de gemetselde gevels en de raamkozijnen tot de deuren en deurknoppen - alles is van glas. Een kristallen structuur die naar boven toe geleidelijk overgaat in een klassieke, gemetselde gevel. Voetgangers vergapen zich aan het beeld, fietsers strekken spontaan hun arm uit om met hun iPhone een foto te nemen.
Lees verder en bekijk de film →