Copy
VBGL logo
Januari 2016
VBGL Scientific
Lab Glass Winteracties
WEGENS SUCCES VERLENGD:
20% KORTING OP AL HET CUSTOM-MADE LAB GLASWERK
In de maand februari biedt VBGL wederom flinke kortingen op al het glaswerk met speciale afmetingen en normering (ASTM, IP of NEN). VBGL kan de productie van speciaal glaswerk in korte tijd realiseren.

Door de jarenlange ervaring van onze glasinstrumentmakers kan VBGL een goede aanvulling binnen uw bedrijf zijn.

In veel gevallen blijkt duur standaard glaswerk namelijk heel goed te vervangen door goedkopere niet merkgebonden producten uit de glas-instrumentenmakerij van VBGL.

Profiteer nu van deze aanbieding en neem contact op met een van onze medewerkers.

Deze actie is geldig van 1 t/m 29 februari 2016.
Vraag offerte aan →

SPARKX's milieuvriendelijke polijstpoeders
Polijstpoeders
VBGL levert de glasindustrie diverse type polishing powders onder de naam SPARKX Ceripro X-line met een milieuvriendelijke anti caking voor het behalen van de beste finishes. SPARKX High Performance Cerium Polishing Powders zijn geschikt voor diverse soorten glas en presteren zeer goed in een breed scala van snelheid, druk en te polijsten materialen. Alle producten zijn milieuvriendelijk en ongevaarlijk, verspreiden gemakkelijk in water en spoelen gemakkelijk af na gebruik. Verschillende kwaliteiten van Cerium Oxide Polishing Powders worden op grote schaal toegepast in vlakglas, CRT, LCD, TFT glas, spiegels, glazen, optisch glas, optische lens en vele andere gebieden van de glasindustrie.
Lees verder →

“GRONINGER UNIVERSALIS”
Mensen die Groningen stad bezoeken worden nu begroet door een grote glimlach. Deze bestaat uit ongeveer 2000 glazen lab tubes van Schott die samen het reliëf van een gigantische gezicht vormen. Het kunstwerk heet "Groninger Universalis" en werd in 2014 voltooid in het nieuwe gebouw van Sociale Zaken & Welzijn. Groninger Universalis is voor iedereen zichtbaar, ook 's nachts, wanneer het het fel wordt verlicht, blijft het een blikvanger.