Copy
VBGL logo
December 2015
VBGL Scientific
Passie Voor Lab Glas
VBGL wenst u een mooi en inspirerend 2016!
Eind december zal VBGL haar 35-jarige jubileum afsluiten. VBGL wenst u prettige feestdagen en een mooie jaarwisseling toe. In het nieuwe jaar zijn wij u graag weer van dienst met onze producten en service.

Van donderdag 24 december 2015 t/m maandag 4 januari 2016 zijn wij gesloten.

Winnaar FG Restaurant diner bekend

Zoals in onze vorige nieuwsbrief (november) vermeld konden klanten die in de maand december bij VBGL bestellingen plaatsten, een luxe diner winnen bij het fameuze FG Restaurant van masterchef François Geurds, dit vanwege de afsluiting van VBGL's 35-jarige jubileum.

De winnaar is geworden... het ATM lab team! →

Wij wensen de mensen van het ATM lab team niet alleen een overheerlijk diner toe, maar ook een heel mooi en inspirerend 2016!

 
Magisch Glas!
Het Tjechische Lasvit is een fabrikant van unieke glaswerken en vooral bekend van op maat gemaakte lichtinstallaties, glaskunstwerken en bekroonde collecties. Met hun laatste serie glazen kroonluchters Kůra, ontworpen door Jakub Nepraš, heeft Lasvit zichzelf werkelijk overtroffen.

Designer Nepraš haalde zijn inspiratie uit de stroom van informatie die zich met de snelheid van het licht door glas kan verspreiden. De lichtsculptuur herinnert ons aan iets levends, iets natuurlijks, iets dat verwant is aan een zwevende schors, als de ziel van een boom. De schors lijkt barstensvol met sap en voedingsstoffen en het bestaan van tijd lijkt hier te ontbreken. U merkt het, dit inspirerende ontwerp kan alleen met poëtisch elan beschreven worden, zo bijzonder is het.
Bekijk de film online →