Copy
VBGL logo
Februari 2016
VBGL Scientific
10% KORTING OP ALLE BEKENDE MERKEN LABORATORIUM APPARATUUR
De eisen die aan apparatuur gesteld worden kunnen wij in overleg met u en indien nodig met de productspecialisten van de fabrikant gezamenlijk doornemen. Wij zijn niet merkgebonden en leveren producten van de gerenommeerde merken met garantie en uitgebreide productspecificaties.

Profiteer nu van deze aanbieding en neem contact op met een van onze medewerkers.U kunt ons assortiment bekijken en direct online bestellen via de online catalogus. Kunt u het product waarnaar u op zoek bent niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Deze actie is geldig van 1 t/m 31 maart 2016.
Vraag offerte aan →

VBGL Lab Services (Service en onderhoud)
Voor het melden van storingen, problemen met apparatuur en vragen over mogelijke onderhoudscontracten kunt u terecht bij onze afdeling Lab Services.
Neem contact met ons op →

SPARKX POLISH INNOVATIES
Het onderzoeksteam van SPARKX is momenteel bezig met de ontwikkeling van milieuvriendelijke polijstpasta’s met unieke product eigenschappen. Veel polijstmiddelen en polijst pasta’s in de markt bestaan uit schadelijke bestanddelen voor mens en milieu. De chemische samenstellingen van polijstmiddelen kunnen gezondheidsproblemen veroorzaken bij applicateur, mens en dier. Verder kunnen er onherstelbare verontreinigen op glas en omringende oppervlakken ontstaan.

De Producten van SPARKX zijn milieuvriendelijk, ongevaarlijk, lossen gemakkelijk op in water en zijn eenvoudig water afspoelbaar. SPARKX presenteert in 2016 revolutionaire polijstpasta’s geschikt voor diverse toepassingen in de glas en steen industrie. SPARKX CeriPro Polishing Compound USP’s
 
Dermatologisch getest en vriendelijk voor milieu
Hoge concentratie polijstmiddel in pasta aanwezig
Verschillend scala aan korrelgrootte
Ceriumoxide zuiverheid tot wel 99,5%
Compatibel met pads en synthetische media
Optisch helder oppervlak na gebruik

SPARKX levert constante kwaliteit, heeft hoge leveringsbetrouwbaarheid met mogelijkheid tot batch reservering. De producten zijn getest in onafhankelijke laboratoria en zijn voorzien van grondstoffen paspoort en product datasheets. SPARKX research & development is in samenwerking met eindgebruikers en beschikt over Servicedesk voor informatie en calamiteiten.

Heeft u ook interesse in de diensten en producten van SPARKX stuur dan een e-mail naar info@vbgl.nl
Vraag informatie aan →

GESCHIEDENISLES: GLASFABRIEK LEERDAM IN 1918
Een inspirerend historisch document deze bedrijfsfilm uit 1918, over de glasfabricage bij de Glasfabriek Leerdam (vh. Jeekel, Mijssen en Co.). Glasblazers modelleren hun uit de grondstoffen aangemaakte vloeibare glas tot allerlei voorwerpen. Men is o.a. bezig om gloeilampen en vazen te maken. Glazen worden door vrouwen van een beschildering voorzien. De verpakkingsafdeling pakt gloeilampen in strokisten in.
Bekijk de film →