Copy
Nyhedsbrev den 26. oktober 2015

Få billetter til nyt Hestelivs foredrag på Hesteliv messen Lørdag den 21. november 2015

                 

nyt Hesteliv er igen at finde på messen Hesteliv i Frederiksborgcenteret i Hillerød. Vi er der alle dage fra fredag den 20. november til søndag den 22. november 2015.
Vi står på stand nr. 8 b.

I år vil det være muligt at høre et foredrag om nyt Hesteliv lørdag den 21. november 2015 kl. 16.30. Foredraget hedder Beretninger fra et hesteinternat - fra vanrøgt til hestevelfærd.

Er du medlem af nyt Hesteliv kan du få en billet til denne dag. Vi sender ikke billetterne, men du kan hente den på vores adresse i Blommenslyst eller på vores stand på messen ved at opgive dit medlemsnummer eller navn og adresse. Betaler du et medlemskab op til messen, får du selvfølge også en billet. Max 2 billetter pr. person.

På vores stand vil vi stå klar til at besvare spørgsmål eller bare få en hyggesnak. Det vil også være muligt at købe nyt Hestelivs kalender 2016 med dejlige billeder fra internatet. Derudover kan man købe andre af vores produkter, f.eks. vores lille hestepotte, puslespil, Hestens bog, postkort m.m.
Du kan også blive medlem af nyt Hesteliv eller adoptere en hest, og så har vi selvfølgelig vores lotteri ,hvor man kan vinde mange flotte præmier, der er doneret af forskellige rideudstyrsbutikker.


Vi glæder os til at se dig til messen.

 

Copyright © 2015 Foreningen nyt Hesteliv, All rights reserved.


Tlf. 26355865
info@nyt-hesteliv.dk
www.nyt-hesteliv.dk
Medlem af DOSO