Copy
Nyhedsbrev den 18. oktober 2016

Grundkursus og informationsmøde for
nye livreddere

 - Lørdag den 5. november 2016, kl. 10-13
                 
nyt Hesteliv søger flere livreddere over hele landet til at hjælpe os på dyreværnssager. Samtidig søger vi regionsleder i Jylland og på Sjælland. Vi afholder Grundkursus og informationsmøde den 5. november 2016, hvor du samtidig kan se internatet.

Ønsker du at være en del af nyt Hestelivs landsdækkende livredderstab, skal du deltage i dette Grundkursus, der vil klæde dig på til at møde de forskellige situationer, du kan møde som livredder.

Derudover gennemgår vi lovgivningen samt vores procedurer.

For at kunne være livredder skal du have en stor viden og forståelse af heste - gerne med en stor erfaring i bagagen. Du skal have lyst og interesse i at hjælpe dyrene og være klar til at kunne rykke ud med kort varsel. Du skal kunne melde tilbage på mails indenfor 24 timer.

Som livredder vil du skulle tage ud til dyreværnssager i tæt samarbejde med din regionsleder. Du skal kunne vurdere huld, hove og staldforhold i henhold til lov om hold af heste.

Du skal også tage på diverse hestemarkeder i dit nærområde og tilse, om hestene har vand, læ, skygge m.m. og om dyreværnsloven bliver overholdt. 

Sidst men ikke mindst skal du tage på tilsyn til nyt Hestelivs heste, der er anbragt i familiepleje i dit nærområde.

At være livredder kræver en pæn portion gå-på-mod og gode kommunikationsevner. Jobbet er frivilligt og ulønnet.

Har du erfaring indenfor dyreværnssager, kan du blive regionsleder for nyt Hestelivs livreddere. Det er en koordinerende rolle der kræver en del overblik. Du vil være den der sørger for at der bliver sendt livreddere ud til dyreværnssager og at der bliver fulgt op på sagen. Du vil være i tæt samarbejde med kontoret på nyt Hesteliv, men kræver også en del selvstændigt arbejde og at du har god viden og kendskab til computer, words og excel.

Kurset er gratis, men du skal tilmelde dig på info@nyt-hesteliv.dk senest den 1. november 2016.

Ønsker du yderligere information kan du kontakte formand Janne Junker på mailen.

Familiepleje
Dyreværnssager
Hestemarkeder


Bliv livredder og hjælp en hest i nød

 

 

Copyright © 2016 Foreningen nyt Hesteliv, All rights reserved.


Tlf. 26355865
info@nyt-hesteliv.dk
www.nyt-hesteliv.dk
Medlem af DOSO