Copy
Nyhedsmail den 3. februar 2016

Workshop den 1. maj 2016 - Hjælp selv din hest

v/ Anja Thorup Jensen fra Moderne Hestehold

                 
Hjælp selv din hest - med viden om sammenhænge mellem anatomi, fysiologi og adfærd
v/Anja Thorup Jensen, Moderne Hestehold

Du inviteres til en spændende og lærerig workshop med Anja Thorup Jensen fra Moderne Hestehold.
På workshoppen vil du få viden om, hvordan din hests krop fungerer, hvordan alle ting hænger sammen, og hvordan et lille problem nemt kan blive større og større for til sidst at resultere i træningsproblemer, adfærdsproblemer, haltheder osv. Men også hvordan du undgår, at hesten kommer ind i sådan en negativ spiral, samt hvordan du selv kan være med til at vende spiralen, hvis din hest har én eller flere problematikker.

Workshoppen vil være en kombination af teori, praktiske øvelser og arbejde med simple teknikker, med de deltagende heste. Vi ser både på hestenes adfærd, på deres bygning, muskelsætning og bevægelse samt på det udstyr, der bliver brugt – så sørg for at medbringe saddel m.m. 

Du vil i løbet af workshoppen få et indblik i hvilke styrker og svagheder, din hest har, samt få redskaber til selv at kunne hjælpe den til et langt og godt liv – vel og mærke et liv - hvor den kan fungere og præstere godt, selv op i en høj alder. 

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i kurset, så alle er velkomne!

Kurset bliver holdt hos Nyt Hesteliv, Spedsbjergvej 81, 5491 Blommenslyst, søndag den 1. maj 2016.
Vi starter kl 10. Men ligesom når Anja til daglig arbejder med hestene, så bruger hun også her på kurset den tid, der skal til for at vi kommer hele vejen rundt om alle de styrker, svagheder og udfordringer, de deltagende heste har, og til at alle får svar på deres spørgsmål. Derfor er sluttidspunktet noget flydende, men vi forventer at slutte ved 17-18 tiden. 

Pris
Pris med hest: kr. 1.300  
Pris uden hest: kr.   350  
Prisen inkluderer boks/fold til deltagende heste/ponyer i løbet af dagen. Medbring selv evt foder/hø/wrap til din hest/pony.

Frokost samt te/kaffe er inklusiv i prisen. Drikkevarer kan købes på dagen.

Der er plads til 10 deltagende heste/ ponyer på kurset og ca. 30 deltagere uden hest.

Anja donerer overskuddet for denne workshop til nyt Hesteliv!

Tilmelding
Tilmelding til Nyt Hesteliv inden den 25. april 2016 på mail info@nyt-hesteliv.dk
Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og er først gældende, når din indbetaling er registreret Bankkonto 1551 4530130878 tekst: "Dit navn + Workshop 1.5.16"
Mobilepay 26355865 +
"Dit navn + Workshop 1.5.16"

Tilmeldingen er bindende, og pengene refunderes ikke ved afbud. Men du er selvfølgelig meget velkommen til at sælge din plads, hvis du skulle blive forhindret – i denne forbindelse laver vi også en venteliste.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til workshoppen eller i øvrigt, er du meget velkommen til at kontakte: 
• Anja Thorup Jensen / Moderne Hestehold på tlf 61 65 27 17, mail: modernehestehold@live.dk.
• Nyt Hesteliv på tlf. 26355865 / mail info@nyt-hesteliv.dk

Lidt om Anja Thorup JensenAnja arbejder til daglig med mange forskellige typer af heste, og med heste der har mange forskellige problematikker – og heraf er en relativt stor del heste, som ellers var blevet opgivet. Basen i hendes arbejde er Kinesiologi, hvilket er en teknik, hvor hun både kan få information om hvilke ubalancer hesten har, samt hvad der kan gøres for at genoprette balancen –og her har hun en lang række muligheder til rådighed, idet hun både arbejder med Equine Touch, Kranio Sakral Terapi, Kranial Osteopati, Strukturel Integrations Terapi, Stræk og ledmobilisering, Bachs Blomster, Homøopati, Fodertest mv. Indimellem hjælper hun også hesten og dens ejer med træningen – typisk hvis der er nogle specifikke øvelser, som er særligt egnede i forbindelse med genoptræningen af hesten. Anja har endvidere en baggrund som Cand. Scient med speciale i hesteadfærd og -velfærd samt en del års praktisk erfaring med træning af heste i både Danmark  og Tyskland. Du kan læse mere på hendes hjemmeside  www.modernehestehold.dk


Vi håber at se rigtig mange af jer til denne spændende dag.
Copyright © 2016 Foreningen nyt Hesteliv, All rights reserved.


Tlf. 26355865
info@nyt-hesteliv.dk
www.nyt-hesteliv.dk
Medlem af DOSO