Copy
Nyhedsbrev, den 6. juli 2016

nyt Hestelivs 10 års jubilæum - Foreløbigt programHar du husket at sætte X i kalenderen
lørdag den 27. august kl. 11.00-16.00 ??  
                

 


Der kommer masser af aktiviteter og gæsteforedragsholdere, som gennem tiden har været tilknyttet nyt Hesteliv.

Der vil være forskellige aktiviteter for både store og små, og nyt Hestelivs stifter og formand Janne Junker vil fortælle lidt om, hvordan det hele startede, og lidt om de 10 år, der er gået på en sjov og anderledes måde ved hjælp af hestene. De har deres egen historie at fortælle. Vi vil berøre dyreværnssager og muligheden for at blive plejefamilie for en hest. Herudover har vi boder med produkter, brugt rideudstyr, lotteri, fiskedam og andedam for de mindste samt muligheden for at gå en lille agilitybane for både børn og voksne. Som et ekstra krydderi kommer der gæsteforedragsholdere, som har et lille indlæg hver især, og de er der hele dagen, så man kan stille spørgsmål til dem. 
Se det forløbige programmet HER

 Anja Thorup - Moderne hestehold
Anja Thorup Jensen fra Moderne Hestehold vil vise lidt om, hvordan vi selv kan holde øje med, om vores heste og ponyer er ved at udvikle én eller anden form for problematik, vi skal være opmærksomme på og vise små simple teknikker, som vi selv kan bruge for at hjælpe vores 4-benede venner. Hun fortæller også lidt om, hvordan problemer i hestens krop kan resultere i både adfærds- og træningsproblemer. Anja har en baggrund som Cand. Scient med speciale i hesteadfærd og -velfærd, samt en del års praktisk erfaring med træning af heste i både Danmark og Tyskland. Du kan læse mere på hendes hjemmeside www.modernehestehold.dk.

 Winnie Stubkjær Laursen
Forfatteren bag bogen "De Kloge Dyr" om dyrenes
følelser, tanker, adfærd & behov. Winnie fortæller om Dyrekommunikation og Healing, hvordan hun kan telepatere med dyrene, og hvad der kommer ud af det. Winnie har hjulpet mange af vores dyr på nyt Hesteliv. Det er en spændende og fantastisk verden, som har åbnet mange døre og misforståelser mellem dyr og mennesker. Du kan også denne dag købe hendes bog "De Kloge Dyr". En del af salget vil Winnie doneres til nyt Hesteliv.

 Equine Touch

Du vil få mere at vide om Equine Touch (ET), hvad det er, og hvad det gør for hesten. ET kommunikerer med hestens krop primært via dens bindevæv. Der vil være en uddannet instruktør, som vil fortælle mere om ET, og du kan høre meget mere denne dag.

KOM OG VÆR MED!


Der vil også være mulighed for en rundvisning, hvor du vil møde alle de forskellige heste.

Det skal nok blive en rigtig spændende dag!!

Copyright © 2016 Foreningen nyt Hesteliv, All rights reserved.


Tlf. 26355865
info@nyt-hesteliv.dk
www.nyt-hesteliv.dk
Medlem af DOSO