Copy
Nyhedsbrev den 1. april 2014

Udsultede heste og ponyer fra Farsø (Nordjylland)

 

  NH Valantino (se pressemeddelelse nederst)

 

Den lille røde ponyhingst hentede vi fra en sag i Farsø fra Nordjylland i sidste uge. Hvor han kom fra, var der 30 heste, hvoraf de 4 af dem var i samme kritiske tilstand som Valentino, som vi har valgt at kalde ham. Han tilhører nu nyt Hesteliv, og vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at få ham tilbage til livet og give ham nyt håb og et nyt liv. Hvis du vil være med til at hjælpe ham, kan du donere et beløb eller adoptere NH Valentino for kr. 250 pr. måned. Beløbet er fuldt fradragsberettiget. Du kan indbetale til vores konto 1551 4530130878 eller du kan adoptere ham her http://nyt-hesteliv.dk/index.php?id=216

Lige nu er Valentino i karantæne og har både haft besøg af både vores dyrlæge og smed. I den lille uges tid han har været her, er han vågnet lidt op og kan faktisk godt lave små bukspring og løbe lidt. Var han ikke blevet fjernet fra ejeren, var han uden tvivl død.  

Læs mere på vedhæftede pressemeddelelse, som er sendt ud i dag, hvor du også kan se billeder af de 2 andre heste, som det lykkedes at få væk fra anmeldte ejer.


Pressemeddelelse 

 

 

    


 


 

 

Copyright © 2014 Foreningen nyt Hesteliv, All rights reserved.


Tlf. 26355865
info@nyt-hesteliv.dk
www.nyt-hesteliv.dk
Medlem af DOSO