Copy
Nyhedsbrev 11. Oktober 2015

Foredrag om Hestetandpleje v/ Mai Nicholaisen den 19. november 2015

                 
 
Tandpleje er en ekstrem vigtig del af hesten velvære, især når vi bruger den til ridning. Mange problemer med hestene opstår, fordi hesten har problemer med tænderne. Der er mange ting vi ikke tænker over. Det er ikke kun tandspidser mm. Kom til foredraget og hør, hvad du kan gøre for din hest, så den fungerer bedst mulig uden og under rytter.

Læs mere her hvad Mai Nicholaisen selv fortæller.

Mange hesteejere tænker: "Hvorfor er tandpleje til hesten nødvendigt? Hvad gjorde vildhesten?" Sådan tænkte jeg også første gang jeg så en hestetandlæge arbejde i USA. Hvad har de tossede amerikanere nu fundet på? ..... var min første tanke. Men jeg indså hurtigt..., at det nok ikke var så tosset endda. Mine heste var mere samarbejdsvillige og mere tilpasse. Da jeg satte mig ind i tingene, fandt jeg ud af, at hestetandpleje udført ud fra samme principper, som vi gør nu, har eksisteret i flere hundrede år.

Hestene i naturen har ikke på samme måde behov for tandpleje. Grunden til, at hestene i dag har brug for tandpleje, er udelukkende pga. de ting, vi mennesker gør ved dem.
Mit overordnede mål er at hjælpe hestene, og dermed også deres ejere, bedst muligt. Vi forlanger som ryttere og trænere meget af hestene, samtidig med at vi tager dem ud af deres naturlige levevis. Derfor har hestene behov for at vi sætter os ind i, hvordan deres krop fungerer, samt hvordan vi passer og plejer dem bedst muligt. Tandplejen er en del af dette.

Læs mere om Mai K. Nicholaisen på hendes hjemmeside  http://www.hestetandpleje.dk/profil.html eller her på Facebook under Hestetandpleje.

Sted: nyt Hesteliv, Spedsbjergvej 81, 5491 Blommenslyst

Tid: 19. november 2015
       kl. 18.30- ca.20.30

Pris: 125 kr. for medlemmer
         175 kr. for ikke medlemmer

Tilmelding: info@nyt-hesteliv.dk

Betaling: Konto 1551 4530130878 mrk. "Tand 19/11"

 

 

Copyright © 2015 Foreningen nyt Hesteliv, All rights reserved.


Tlf. 26355865
info@nyt-hesteliv.dk
www.nyt-hesteliv.dk
Medlem af DOSO