Copy
Nyhedsbrev 21. marts 2016

NH Ayai - fra dyreværnssagen i Glamsbjerg

                  

ENDELIG LYKKEDES DET!! Vores dyreværnssag gennem mere end 5 år. Der var 2 shetlandsponyer og 1 islænder/haflinger blanding.

De 2 ponyer er kommet til et dejligt sted, hvor de skal hygge sig og aldrig mere mangle mad og omsorg. 

Nyt Hesteliv har fået overdraget Ayai, som er en blanding af Islænder og Haflinger. Hun er 12 år og meget præget af sit lange liv i misrøgt. Hun kom som meget ung til tidligere ejer ca. 2 år gammel. Her gik hun sammen med en anden pony, som desværre døde for 8 år siden. Ayai har siden gået helt alene på fold. I nærheden gik de 2 shetlandsponyer, men hun har intet socialt haft med andre heste. Ponyerne fik grønt affald at spise, lidt halm, men ellers ikke ret meget andet. Der var ALDRIG tørt leje i deres skur, og der stak alle mulige genstande ud, som de kunne komme til skade på.Vi har politianmeldt ejeren mange gange, uden at politiet handlede på det. Men her i sidste omgang lykkedes det endeligt. Vi har så mange gange kørt forbi og smidt lidt hø ind til dem. Når Ayai så en bil, var hun ved at gå igennem trådhegnet for at bede om hjælp og mad. Det har været så frustrerende ikke at kunne gøre mere.

 
Det var under disse vilkår Ayai og 2 små ponyer har stået
 
Ayai trist og alene. Billedet er fra 2015

Ponyerne blev fjernet af politiet til en anden adresse, hvor de har fået mad og blevet passet.
Ayai var meget nervøs, da hun kom til nyt Hesteliv i går eftermiddags. Hun går nu på fold sammen med 3 af de senest ankomne ponyer, så hun ikke er helt alene. Vi må introducere hende gradvist til den store ponyflok, som vi har på nyt Hesteliv. Vi håber med tiden, at hun kan lægge sin fortid bag sig og at vi kan give hende et nyt og bedre hesteliv, end det hun har haft i de sidste 10 år.

Støt NH Ayai til at få et godt liv.
Hjælp med en donation på
Mobilpay 26355865 med teksten "Ayai" eller
Bankkonto 1551 4530130878 med teksten "Ayai"

Følg NH Ayai på facebook og hjælp Ayai yderligere ved at adoptere hende. Se mere på vores hjemmeside www.nyt-hesteliv.dk under "Støt Hestene"

 
Ayai idag ser væsentlig bedre ud nu og skal nok blive rigtig flot

 

 

Copyright © 2016 Foreningen nyt Hesteliv, All rights reserved.


Tlf. 26355865
info@nyt-hesteliv.dk
www.nyt-hesteliv.dk
Medlem af DOSO