Copy

Nyhedsbrev den 17. februar 2015

Dyreværnssag i Glamsbjerg på Fyn

                

Vi havde fået en anmeldelse medio februar 2015 på en islandsk hest og 2 små ponyer, der stod uden foder og vand og var tynde. Det var desværre ikke første gang, vi havde været på adressen. Politiet valgte sidste gang at lukke sagen og vi kunne ikke komme igennem med ændringer.

Så snart vi kom kørende, løb den islandske hest hen til vores bil og hang ind over hegnet i desperation for at få vores opmærksomhed. Den var tynd, og der var/er absolut intet at spise på marken eller i det nødtørftige læskur, hvor der heller ikke var et tørt leje. Ved siden af stod to små shetlandsponyer, der gik rundt i mudder. De kom også straks ilende hen til hegnet og vedblev med at vrinske til de vidste, vi havde set dem. Det var tydeligt at de også var sultne.
Der var ingen vand i deres vandkar og intet stråfoder. Vi fik vand og halm fra naboen og kørte senere ned med hø til dem.

Foldene er fyldt med skrammel så som ståltråd og søm der stikker ud af brædder m.m. alt sammen noget de kan komme til skade på.

Der var også gæs og ænder i et indelukket uden nogen former for mad og med beskidt og snavset vand i et lille kar. Her lå der en død gås. Rundt på nabogrunden gik nogle af ænderne og spiste lidt rester af hans fuglefoder og drak af fuglenes vandtrug.

Sagen er blevet anmeldt til politiet.

Det er under alt kritik, at mennesker som gang på gang har vist, at de ikke kan passe deres dyr, ikke hurtigt får frataget retten til at have dyr i deres varetægt. DYRENE SKAL BARE VÆK!

Vi vil følge denne sag nøje, indtil der er fundet en løsning. Det er dybt urimeligt at holde dyr på denne måde.
Se flere billeder herunder.

Foto: nyt Hesteliv
 
Den islandske hest desperat af sult            En død gås ligger ved gæssene


 
To små sultne ponyer
 


 

 

Copyright © 2015 Foreningen nyt Hesteliv, All rights reserved.


Tlf. 26355865
info@nyt-hesteliv.dk
www.nyt-hesteliv.dk
Medlem af DOSO